ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

Cabinet dermatologie pentru probleme ale unghiilor

Cabinet dermatologie pentru probleme ale unghiilor
Unghiile sanatoase reprezinta o protectie pentru extremitatea degetelor, dar si un suport pentru frumusete si eleganta. Unghiile normale sunt netede, lucioase, de culoare roz si sunt conturate spre baza de o pielita fina, continua (cuticula).

Cand suprafata devine aspra, neregulata, ingrosata, sau cand unghia se desprinde de deget, poate fi vorba de o infectie fungica (onicomicoza, adica micoza localizata la unghie), afectiune frecventa in dermatologie. Cand marginea unghiei se exfoliaza sau cand culoarea se modifica poate fi semnalul unei carente in organism. De asemenea, in practica intalnim unghii incarnate cu infectie secundara si, destul de des, leziuni legate de aplicatiile cu acril intretinute incorect.

Pentru a avea din nou unghii frumoase si sanatoase este oportuna o vizita la medicul dermatolog de la Cutis Med.

Cutis Med este un cabinet dermatologie care vine in întâmpinarea pacienţilor cu probleme ale unghiilor care au nevoie de ajutorul nostru, punând la dispoziţie servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Pentru programări la medic dermatolog, contactează Cutis Med.
 
Programare