ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti

Visul tău este misiunea noastră!

Aceasta este deviza Dacia Medical Center, clinică ginecologică specializată în probleme de fertilitate și reproducere umană asistată, cu rată de succes la fel ca în Europa. 

Împreună, spre visul tău de a deveni părinte!

Este laitmotivul care ne face mai buni profesioniști, mai umani, pentru că nimic nu este mai pur decât aducerea pe lume a unui pui de om. Iar noi suntem lângă tine, te înțelegem și te ajutăm să îți atingi acest scop, mai ales atunci când soarta îți pare potrivnică. 

Dacia Medical Center este un concept multidisciplinar care aduce mai aproape de tine cei mai buni specialiști, cu scopul de a-ți oferi o gamă vastă de servicii medicale, de cea mai mare calitate, fie că vorbim de afecțiuni ginecologice obișnuite sau probleme de fertilitate.

Suntem atenți la fiecare detaliu ce poate face diferența între a avea sau a nu avea un copil. Nu spunem că avem vreun secret și nici că deținem toate răspunsurile, dar cu siguranță poți conta fără rezerve pe întreaga noastră pricepere și dăruire. Dacă există o cale, noi o vom găsi! 

Servicii de bază

Prevenția constituie prima treaptă de „tratament” a tuturor bolilor și condițiilor medicale. Iar pentru a fi sănătoasă, o femeie trebuie să își aleagă medicul ginecolog potrivit și să efectueze un pachet minim de analize, o dată pe an. Așa se poate asigura că va trata din timp orice afecțiune, dar mai ales că poate depista orice eventuală problemă de fertilitate. Noi îți suntem alături și înainte, și după ce decizi că vrei să fii mamă. Îți oferim consiliere și garanția unei monitorizări eficiente, atente, dar mai ales necesare a sarcinii.

Reproducere umană asistată

Cui se adresează această procedură? Celor care nu pot concepe un bebeluș pe cale naturală. Statistic vorbind, un cuplu poate avea nevoie de fertilizare in vitro (FIV) atunci când nu reușește obținerea unei sarcini după 1 an de contacte sexuale neprotejate. Noi îți punem la dispoziție cunoștințele și experiențele de succes acumulate până acum, pentru reușita ta!

Infertilitate masculină

Statisticile arată că infertilitatea masculină este responsabilă în 30-40% din cazurile de sterilitate conjugală. Vom face demersurile pentru o diagnosticare corectă și o delimitare a cauzei, ceea ce crește considerabil șansele tratamentului. Apelează cu încredere la serviciile noastre!

Consiliere nutrițională

Nutriția preconcepțională este esențială pentru ambii părinți, dar în special pentru mamele care trebuie să își pregătească trupul să rodească. Hrana de calitate, suficientă, este viață pentru viitorul om, iar noi suntem ghidul tău către un stil de viață sănătos și nutritiv.

Consiliere psihologică

Problemele de fertilitate supun cuplul la o presiune greu de gestionat. Dar nu te lăsăm să te dai bătută! Suntem aici să îți dăm putere să mergi mai departe! 

Iar nu în cele din urmă, amintește-ți că:

Nașterea nu înseamnă doar a face copii. În sarcină și în naștere este vorba despre mame. Mame puternice, competente, capabile, care au încredere în ele și își cunosc puterea interioară.” Barbara Katz Rothman

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-01-2018
Matei Lenuta, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cunosc un medic excepțional de bun și înțelegător la Dacia medical centar se cheamă Domnul Doctor Tarek.

16-10-2017
Rosoga Gentiana, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare