ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Ecografie Ecografie Craiova

Depistarea la timp a afecțiunilor și interpretarea corectă a rezultatelor sunt aspecte cheie pentru reușita tratamentului, vindecarea în cel mai scurt timp și sănătatea pacientului. Ecografiile sunt recomandate atât în scop diagnostic, dar și profilactic, pentru depistarea numeroaselor afecțiuni de la nivelul abdomenului sau părților moi (sân, tiroidă, ganglioni etc.).

 

În cadrul cabinetului nostru puteți beneficia de ecografii pentru depistarea precoce a eventualelor probleme de sănătate. Principalul nostru obiectiv este acela de a oferi nu doar diagnostic și tratament, ci și consilierea de care au nevoie pacienții noștri, pentru o relație medic-pacient de durată, guvernată de empatie, seriozitate, profesionalism și compasiune.

 

Dr. Demetrian Paul, medic primar radiologie și imagistică medicală, cu competențe de ecografie generală și computer tomografie, precum și o vastă experiență profesională în domeniul imagisticii medicale, vă așteaptă pentru un diagnostic rapid și eficient.

 

Dispunem de aparatură medicală de calitate excepțională, pentru un diagnostic rapid și sigur. Puteți beneficia de ecografii la nivelul abdomeului, pelvisului, sânilor, tiroidei sau arterelor.

 

Dorim să devenim un etalon în domeniul serviciilor medicale de diagnostic, oferind investigații medicale de excepție la cel mai bun raport calitate-preț.

 

Vă aștept cu drag!

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare