ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Radiologie dentară Radiologie dentară Brasov

Centrul de medicină dentară DentalAlex a fost înființat în anul 2000, cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice. Investind în permanență în cunoștințele personalului și în tehnologia medicală de ultimă generație, DentalAlex reușește de mai bine de un deceniu să răspundă tuturor necesităților dumneavoastră, atât în cazul serviciilor stomatologice complexe pentru adulți sau copii, cât și în cazul serviciilor de radio-imagistică si tomografie 3D.


Prin deosebita atenție, prin seriozitate și prin profesionalism, echipa DentalAlex oferă pacienților calitate, siguranță, încredere și relaxare, fiecare pacient fiind preluat întotdeauna de către cei mai buni specialiști în chirurgie, implantologie, protetică, ortodonție, parodontologie, endodonție și terapie dentară. Pentru a obține cele mai bune rezultate la finalul fiecărui tratament stomatologic, se elaborează fiecărui pacient un plan de tratament individual în conformitate cu necesitățile sale și în urma expertizelor medicale realizate de către specialiștii DentalAlex.


Oferim servicii de calitate, promptitudine și dedicare, prin perfecționarea și pregatirea continuă a personalului, prin investiții în aparatură de ultimă generație și prin organizare managerială conform ISO 9001, doar pentru a răspunde tuturor cerințelor și necesităților dumneavoastră! Pacienții noștri sunt mereu în centrul atenției noastre!

Ultimele recomandări de la pacienți:

04-05-2016
Carabin Andrei, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionisti!

25-04-2016
Stan Ana Maria, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Nu credeam ca exista in Romania servicii atat de bune intr-un cabinet de stomatologie! Recomand cu incredere tuturor. Am prieteni in domeniu din strainatate si cand le-am povestit ce tehnici am descoperit in tara noastra, au ramas uimiti, caci putin medici in Germania au asemenea aparate - de ultima ora. Nota 10+ pentru Dental Alex...

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare