Scopul nostru este de a furniza servicii stomatologice profesionale cu ajutorul celor mai recente tehnologii avand intotdeauna in vedere confortul total al pacientului si obtinerea zambetului perfect.Tratamentele dentare incep cu o evaluare si un plan de tratament complet. Preturile noastre sunt transparente si normale
ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Tehnică dentară Tehnică dentară Brasov

Stomatologie în Braşov - lucrări profesionale la cele mai bune preţuri

Cu toate că multe persoane lasă uneori pe ultimul plan sănătatea dentară, aceasta este esenţială pentru starea generală de sănătate. Cavitatea bucală este punctul din care încep atât sistemul digestiv, cât şi cel respirator, iar bacteriile prezente aici pot cauza afecțiuni cardiace, renale sau articulare. De aceea, în cazul în care ai probleme dentare este recomandat sa le rezolvi cât mai repede.

Indiferent de situaţia în care te afli, nu lăsa pe ultimul loc sănătatea ta dentară şi fă cât mai repede o programare la una din clinicile noastre de stomatologie din Braşov. Aici poţi găsi cel mai bun dentist din Braşov și poţi discuta despre problemele dentare cu care te confrunţi. De asemenea, oricare din cabinetele noastre stomatologice din Braşov dispune de toate dotările necesare pentru a face investigaţii complete şi a oferi tratamente profesionale de cea mai înaltă calitate.

 

De ce să vii la Dental West pentru un dentist din Braşov 

În cabinetul nostru stomatologic din Braşov, asigurarea satisfacţiei şi a confortului pacienţilor noştri este prioritatea majoră. Iată de ce nu ar trebui să eziţi să vii la Dental West dacă ai nevoie de serviciile unui dentist bun din Braşov:

 • Vom evalua situaţia şi îţi vom recomanda soluţiile de tratament stomatologic care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale specifice.
 • Scopul nostru este să îţi menţii sănătatea dentară şi să te simţi încrezător în zâmbetul tău.
 • În oricare din cele patru cabinete stomatologice din Braşov pe care le avem, dispunem de dotări de ultimă generaţie care ne permit să oferim în aceeaşi locaţie toate îngrijirile stomatologice necesare.
 • Echipa noastră de specialişti este pregătită la cele mai înalte standarde şi gata să te ajute să rezolvi orice problemă dentară.
 • Oferim o gamă completă de servicii stomatologice, pentru întreaga familie - curăţarea generală a danturii, corectarea zâmbetului, rezolvarea problemelor care cauzează dureri de dinţi, implanturi dentare, estetică dentară, etc.
 • În clinicile noastre de stomatologie din Braşov am implementat toate măsurile necesare pentru a asigura pacienţilor siguranţă şi confort maxime.

Te invităm să explorezi site-ul nostru https://www.dentalwest.ro pentru a afla mai multe informaţii despre ce oferă cabinetele noastre stomatologice din Braşov.

 

Cabinet stomatologic Braşov - servicii oferite

La Dental West, cabinetul stomatologic din Braşov, oferim servicii dentare complete, pentru întreaga familie. Astfel, dacă vrei un dentist bun în Braşov care să se ocupe de toate problemele tale stomatologice , nu ezita să ne contactezi.

Te poţi baza pe noi pentru lucrări de stomatologie generală estetică sau preventivă, implanturi dentare, albirea dinţilor, ortodonție şi aparate dentare - toate realizate cu maxim de profesionalism şi la cele mai înalte standarde. 

Stomatologie în Braşov - profilaxie

Examinarea orală cuprinzătoare, care este mai amănunţită şi mai detaliată decât un control de rutină, este recomandată la fiecare primă vizită în orice stomatologie din Braşov . De aceea, pentru a obţine imaginea completă a sănătăţii tale dentare, la prima vizită în cabinetul nostru, vei beneficia de un control cât se poate de detaliat. În acest mod, profilaxia se va realiza în cele mai bune condiţii.  

 

Estetică dentară în Braşov - albirea dinţilor

Albirea dinţilor este una dintre măsurile de estetică dentară pe care le putem lua la cabinetul nostru stomatologic din Braşov pentru a-ţi înfrumuseţa zâmbetul. Oferim tratamente profesionale şi de ultima generaţie de albire a dinţilor şi îţi asigurăm pe tot parcursul procesului asistență profesională.

Estetică dentară în Braşov - aparat ortodontic

In cabinetele noastre de stomatologie şi estetică dentară din Braşov poţi beneficia de tratamente ortodontice şi montarea unui aparat ortodontic pentru îndreptarea şi alinierea dinţilor, sau pentru a corecta malocluzia - mușcătură incorectă. Aparatul ortodontic, care poate fi fix sau mobil, are rolul de a aplica o presiune uşoară asupra dinţilor pentru a-i repoziționa corect. La Dental West folosim cea mai avansată tehnologie în tratamentul ortodontic şi poţi alege din modele de aparate metalice sau ceramice, după cum te simţi mai confortabil.

 

Stomatologie în Braşov - implantologie

Dacă întâmpini probleme mari cu dinţii deterioraţi sau slăbiţi, ai dificultăţi în a mânca şi a vorbi, zâmbetul tău are lacune sau, pur şi simplu, vrei doar să înlocuieşti lucrările dentare vechi şi inestetice, în cabinetul nostru de stomatologie din Braşov facem lucrări de implantologie profesionale. Aceasta este una din metodele folosite în stomatologia modernă, cu o rată de succes pe pană la 98%, care îţi garantează dinţi noi cu un aspect cât se poate de natural.  

 

Cabinet stomatologic în Braşov 

Indiferent de problema dentară cu care te confrunţi, în cadrul oricărui cabinet stomatologic din Braşov pe care îl deţinem, avem dotările necesare pentru a putea face investigaţiile şi tratamentele necesare. La noi poţi face radiografii de toate tipurile, tratamente dentare cu laser, tratamente de canal, lucrări de implantologie, lucrări de estetică dentară, profilaxie, chirurgie, etc. - toate la preţuri foarte bune.

Pe site-ul nostru vei găsi lista de preţuri şi vei ştii exact cât te va costa consultaţia, intervenţia, implantul sau proteza. 

Dentist bun în Braşov pentru urgenţe, profilaxie şi lucrări dentare

Succesului intervenţiilor din cabinetele noastre stomatologice din Braşov este garantat de dotările de ultimă generaţie, dar şi de profesionalismul medicilor şi a personalului. Astfel, dacă eşti în căutarea unui dentist bun în Braşov, la noi îl vei găsi!

Specialiştii noştri participa periodic la cursuri de perfecţionare internaţionale şi sunt la curent cu cele mai noi tehnologii şi metode de tratament stomatologic. Atenţia la detalii, profesionalismul, dorinţa de a construi cu pacienţii relaţii bazate pe respect şi încredere reciprocă - toate sunt valori de bază, atât pentru medicii noştri stomatologi, cât şi pentru tehnicieni, asistente şi secretare.

Aici vei găsi nu numai un dentist bun, ci şi un mediu adecvat pentru a primi răspuns la toate întrebările, a găsi soluţiile cele mai bune şi a beneficia de tratamente stomatologice moderne și eficiente

 

Cabinete stomatologice în Braşov Dental West - locaţii

Ştim ce înseamnă o urgenţă şi cât de important este să ne găseşti cât mai repede, de aceea avem în Braşov patru cabinete stomatologice diferite:

 • Cabinet Astra - Strada Livada Vulturului, nr.10, ap.24, et.2;
 • Telefon 

  +40268324225

  +40732336825     mobil si whatsup

 • Cabinet Craiter - Strada Harmanului, nr. 116, bl. 12, sc. A, ap. 1 - vis-a-vis de Lidl;
 • Telefon
 • +40268539252

  +40726336825     mobil si whatsup

 • Cabinet Centru - Strada Iuliu Maniu, nr. 68, sc. A, ap. 1 - vis-a-vis de Spitalul Sf.Constantin;
 • Telefon
 • +40268547156

  +40735336825    mobil si whatsup

 • Cabinet Centru Civic - Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 77, sc. A, ap. 2.
 • Telefon
 • +40770 995 316  mobil si whatsup

  +40368007002

Dacă vrei mai multe detalii despre locaţia unui cabinet stomatologic din Braşov, nu ezita să ne contactezi.

 

Ai nevoie de un dentist bun din orașul Braşov - fă o programare acum la Dental West!

Nu aştepta ca lucrurile să se agraveze! Dacă ai probleme dentare contactează-ne cu încredere pentru că la noi vei găsi întotdeauna un dentist bun în Braşov. Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne suni la oricare din numerul de telefon +40 775 336 825  pe whatsup la acelasi numar sau să ne scrii la email office@dentalwest.ro.

Noi ne ocupăm cu profesionalism de sănătatea și frumusețea zâmbetului tău!

 
Programare