ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Brasov
Servicii Stomatologice si de Chirurgie Plastica-Reconstructiva si Chirurgie Estetica Premium, la standarde Europene pentru sanatatea Dvs!

Știm cu toții cât de important este felul în care arătăm, atât pentru mesajul pe care îl transmitem celor din jur, cât și pentru propria stimă de sine.
Cu toții avem nemulțumiri mai mici sau mai mari când vine vorba de aspectul fizic, fie că e vorba de un zâmbet imperfect, de buze prea subțiri sau de forma corpului nostru.

Înțelegem nevoia de a arăta bine și mai mult, suntem gata să fim partenerii dumneavoastră de încredere în calea spre perfecțiune. Pornim împreună la drum cu aparatură medicală sofisticată, la standarde internaționale, tehnici moderne și opțiuni de tratament variate.
Credem în îmbinarea practicii medicale profesioniste cu atmosfera relaxată, apropiată de pacient!

La Dental Estetica am reunit două specialități medicale , pentru a oferi transformări cât mai spectaculoase: medicină dentară și chirurgie estetică.

În cadrul specialității de medicină dentară, ne străduim să construim zâmbete, cu cât mai puțină durere.
Oferim soluții complete de stomatologie generală, implant, estetică dentară, chirurgie orală, lucrări de ceramică pe zirconiu, stomatologie pentru copii.
Vă invităm să consultați întreaga listă de servicii stomatologice și să vă programați cu încredere pentru a reda sănătatea și frumusețea danturii dumneavoastră!
Consultația, stabilirea diagnosticului și planul de tratament sunt gratuite!

În cadrul secției de chirurgie estetică , acoperim numeroase servicii de estetica facială și corporală, atât pe cale chirurgicală, cât și prin proceduri neinvazive.
Puteți apela la noi pentru servicii de chirurgie a sânilor (mărire și micșorare a sânilor, lifting), rinoplastie, modelare facială, chirurgia urechilor, chirurgia siluetei (lipoaspirația, abdominoplastia), modelare genitală, chirurgie plastică pentru afecțiuni patologice și proceduri nechirurgicale .

Tarifele pentru chirurgia estetică sunt stabilite individual, pe baza consultației, pentru că fiecare persoană are așteptări și nevoi diferite.

Vă puteți programa acum pentru o consultație , la numărul de telefon 0368 415 640 sau la adresa de mail office@dentalestetica.ro.


Bucurați-vă de sănătate și frumusețe în condiții de siguranță! Vă așteptăm!

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-10-2017
Onica Daniela, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Il recomand pe dl. doctor Moise Sebastian cu cea mai mare caldura tuturor pacientilor! Un profesionist desavarsit care lucreaza cu mare grija pentru pacient si cu migalafiecare caz. Merg la dentist cu placere, fara frica si acum pot zambi fara frica. Va multumim si...mai venim!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!