ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Tehnică dentară Tehnică dentară Iasi

Clinicile stomatologice DENTESSE, abordeaza conceptul de stomatologie digitala, avand o echipa interdisciplinara de medici specialisti, experti in implanturi dentare, chirurgi maxilo-faciali si medici parodontologi, ortodonti cu experienta in tratamentul de aliniere a dintilor cu aparate dentare,  cat si medici stomatologi pediatri.

Dentesse Kids & Teens, parte din grupul clinicilor, este prima clinica din zona Moldovei specializata pe copii si adolescenti.

Participanti activi la cele mai importante congrese nationale si internationale, echipa DENTESSE ofera iimplanturi dentare , coroane si punti dentare realizate digital, tratamente efectuate cu aparatura de inalta precizie, solutii rapide de reconstructie si reabilitare dentara pentru cele mai complexe cazuri medicale.

Ultimele recomandări de la pacienți:

30-08-2019
Roman Elena, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O clinica exact ca in afara. Medici care lucreaza in echipa si asta mi-a dat un sentiment de siguranta. Personalul foarte amabil si zambitor mi-a creat o senzatie de confort psihic de care chiar aveam nevoie :)
Sunt incantata de rezultate si recomand aceasta clinica cu incredere.

18-06-2018
Adela Babinciuc, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am ramas cu o parere foarte buna despre experienta de la clinica Dentesse din Iasi. A fost chiar a fost cea mai placuta experienta pe care am avut-o la stomatolog pana acum, si asta m-a ajutat sa-mi rezolv niste probleme pe care le amanam de mult timp. Atmosfera este una foarte prietenoasa, persoanele de la receptie au fost foarte amabile. Medicul cu care am colaborat, domnul doctor Anton Gherca, a parut o persoana foarte de incredere, dedicat, caruia ii pasa mult de ceea ce face. Abordarea a fost una diferita fata de ce vazusem la alti medici, cu accent pe mentinerea cat se poate a dintilor existenti, chiar daca asta implica mai multa munca, sfaturi foarte utile de prevenire a unor probleme viitoare, mult calm, rabdare, cantarirea foarte atenta a deciziilor astfel incat sa se potriveasca cat mai bine situatiei, explicatii complete, o executie foarte atenta astfel incat sa fie redus la minim riscul de probleme pe viitor si multa grija si adaptarea instrumentelor si tehnicilor folosite astfel incat disconfortul sa fie minim. Un punct in plus pentru mine a fost faptul ca asistentii par persoane cu experienta, care stiu exact ce au de facut. Aproape la toate sedintele la care am fost a fost acelasi asistent, Razvan, care a lucrat cu multa grija si prin atitudinea prietenoasa m-a ajutat sa uit de emotii chiar de la prima consultatie.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!