ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Tehnică dentară Tehnică dentară Iasi

De peste 16 ani, Clinicile DENTESSE, cu o echipa multidisciplinara de peste 60 de profesionisti, au grija ca zi de zi pacientii sa aiba parte de servicii medicale dentare premium, in cele 4 clinici dentare situate in Iasi si Husi.

Conceptul de stomatologie modernă promovat de clinicile DENTESSE reunește expertiza unei echipe multidisciplinare de medici stomatologi specializați în diferite ramuri ale medicinei dentare cu utilizarea tehnologiilor digitale ce asigură precizia și succesul oricărui tratament dentar. Astfel, pacienții pot accesa servicii stomatologice complexe precum:  tratamentul cu implant dentar, tratamentele de estetică și protetică dentară, intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale, tratamente de aliniere a dinților cu aparate ortodontice, tratamente laser pentru boală parodontală, investigații cu tehnologie de ultimă generație, radiologie dentară digitală.

DENTESSE Kids & Teens, situata central in str. Saulescu, nr.13, vine în întâmpinarea cererii de servicii dentare de calitate pentru copii și adolescenți, având medici dedicați, cu experiență în stomatologia pediatrică, răbdare, tact și spirit ludic. Ambientul modern, interiorul tematic al cabinetelor medicale, reprezentând scene din desenele animate preferate de copii, precum și zona de joacă special amenajată, transformă vizita la clinica stomatologică într-o experiență de neuitat pentru cei mici

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-12-2020
Cristina, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Modul în care tot personalul clinicii iti vorbește, consilierea care are ca punct central pacientul, condițiile, amabilitatea și profesionalismul cu care ești tratat, ma face sa recomand aceasta clinica tuturor celor care au nevoie de tratament de specialitate în domeniul stomatologiei.

30-08-2019
Roman Elena, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O clinica exact ca in afara. Medici care lucreaza in echipa si asta mi-a dat un sentiment de siguranta. Personalul foarte amabil si zambitor mi-a creat o senzatie de confort psihic de care chiar aveam nevoie :)
Sunt incantata de rezultate si recomand aceasta clinica cu incredere.

18-06-2018
Adela Babinciuc, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am ramas cu o parere foarte buna despre experienta de la clinica Dentesse din Iasi. A fost chiar a fost cea mai placuta experienta pe care am avut-o la stomatolog pana acum, si asta m-a ajutat sa-mi rezolv niste probleme pe care le amanam de mult timp. Atmosfera este una foarte prietenoasa, persoanele de la receptie au fost foarte amabile. Medicul cu care am colaborat, domnul doctor Anton Gherca, a parut o persoana foarte de incredere, dedicat, caruia ii pasa mult de ceea ce face. Abordarea a fost una diferita fata de ce vazusem la alti medici, cu accent pe mentinerea cat se poate a dintilor existenti, chiar daca asta implica mai multa munca, sfaturi foarte utile de prevenire a unor probleme viitoare, mult calm, rabdare, cantarirea foarte atenta a deciziilor astfel incat sa se potriveasca cat mai bine situatiei, explicatii complete, o executie foarte atenta astfel incat sa fie redus la minim riscul de probleme pe viitor si multa grija si adaptarea instrumentelor si tehnicilor folosite astfel incat disconfortul sa fie minim. Un punct in plus pentru mine a fost faptul ca asistentii par persoane cu experienta, care stiu exact ce au de facut. Aproape la toate sedintele la care am fost a fost acelasi asistent, Razvan, care a lucrat cu multa grija si prin atitudinea prietenoasa m-a ajutat sa uit de emotii chiar de la prima consultatie.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare