DIN PASIUNE PENTRU SANATATEA SI FRUMUSETEA PIELII!
ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Flebologie Flebologie Bacau

Cabinet medical modern de dermatologie si estetica medicala (faciala si corporala) ofera servicii medicale complete pentru rezolvarea oricaror probleme medicale sau estetice ale pielii. Cabinetul este dotat cu aparatura moderna pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor cutaneo-mucoase, precum si pentru tratamente de estetica medicala.


Cabinetul ofera, din 1 mai 2013, servicii medicale decontate de Casa Nationala de Sanatate pentru pacientii asigurati, care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate.


Consultatii; servicii chirurgicale (electrocauterizari; excizii chirurgicale tumori cutanate/ alte leziuni; chiuretari veruci/papiloame); dermatoscopie digitala Fotofinder; proceduri multiple de estetica faciala (injectari acid hialuronic, injectari toxina botulinica; dermapen; mezoterapie; laser- epilari, cuperoza, angioame, rejuvenare; peeling chimic; tratamente acnee- Hydrafacial, peeling, laser; etc); proceduri remodelare corporala (criolipoliza, radiofrecventa, unde de soc, ultrasunete).


PROGRAMARI DOAR TELEFONIC la nr. 0772 094 125

 

In functie de disponibilitatile de program ale cabinetului si ale pacientului, se opteaza pentru varianta cea mai rapida posibila, in urma comunicarii preferintelor. In consecinta, fara posibilitatea de programare prin email sau pe site. Va multumim pentru intelegere!

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-08-2020
Strat Mariana, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

D-na doctor m-a vindecat de niste negi/verugi in talpa...foarte durerosi. Este o profesionista, o recomand cu toata increderea.

21-02-2020
Nastase Marian, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cu mâna pe inimă vă spun că este cel mai bun medic dermatolog din Bacău.Apelați cu multă încredere, pentru că acest medic își face meseria la un nivel deosebit de ridicat.Este un doctor bun profesionist și mai ales bun comunicativ cu pacienții.Lăsați deoparte micile răutăți legate de faptul că poate veți aștepta mai mult pentru a accede în cabinet,însă este normal să mai apară și aceste mici neplăceri , dar gândiți-vă la faptul că plecați de acolo vindecați.Aveți tot respectul meu doamnă doctor !

23-12-2019
Pal Narcis, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

RECOMAND TUTUROR PERSOANELOR, SERVICIILE OFERITE CU PROFESIONALISM DE CARE VETI FI FOARTE MULTUMITI!EU PERSONAL ADUC MULTUMIRI SI DORESC PE ACEASTA CALE SA UREZ INTREGULUI PERSONAL SARBATORI FERICITE SI BINECUVANTATE CU MULTE HARURI SI DARURI DE LA PRUNCUSORUL ISUS! LA MULTI SI FERICITI ANI 2020!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!