DIN PASIUNE PENTRU SANATATEA SI FRUMUSETEA PIELII!
ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bacau

TRATAMENTE X-WAVE (UNDE DE SOC)

X-WAVE este un sistem avansat ce foloseste undele acustice radiale in tratamentul celulitei, vergeturilor si laxității cutanate.

CUM FUNCTIONEAZA X-WAVE?
Undele acustice induc vibratii la nivelul tesutului conjunctiv, responsabile de tonifierea pielii denivelate si remodelarea colagenului, prin urmatoarele mecanisme:
⦁ producerea de țesut conjunctiv nou, urmată de cresterea elasiticității și fermității dermului, precum si diminuarea semnificativa a denivelarilor pielii.
⦁ îmbunătățirea microcirculației prin creșterea fluxului sanguin și a metabolismului local, cu formarea în timp de vase noi capilare.
⦁ drenaj limfatic și eliminarea reziduurilor prin stimularea mecanică a sistemului vascular limfatic, ceea ce conduce la reducerea retentiei de apa și o eliminare mai ușoară a lipidelor din celulele adipoase de sub piele
⦁ masaj intens și profund, regenerare celulara.
AVANTAJELE EXCEPTIONALE ALE X-WAVE:
⦁ tratament noninvaziv si rapid
⦁ recuperare imediată
⦁ nu necesită anestezie
⦁ rezultate vizibile rapid
⦁ lipsit de riscuri sau efecte secundare.
DOVEDIT ȘTIINȚIFIC ȘI TESTAT CLINIC :
Eficienta si siguranta in terapia cu unde acustice a fost dovedită științific în decursul a peste 30 de ani în diverse tratamente medicale (cum ar fi dezintegrarea pietrelor la rinichi). În medicina estetica, undele radiale acustice au fost adaptate cu succes pentru a răspunde nevoilor clinice în tratarea celulitei, Imbunătățirea aspectului vergeturilor (si a altor cicatrici inestetice), cresterea elasticitatii si fermitatii pielii.
REZULTATE EXCELENTE ÎN:
⦁ Tratarea celulitei
⦁ Îmbunătățirea aspectului vergeturilor si cicatricilor inestetice
⦁ Creșterea elasticității si fermitatii pielii
⦁ Rejuvenarea pielii
⦁ Stimularea drenajului limfatic.
⦁ Tratarea denivelarilor pielii aparute dupa liposuctie.
ZONELE CE POT FI TRATATECU X-WAVE: abdomenul, fesele, coapsele, soldurile, partea interna a brațelor.
RECOMANDARI IN TIMPUL TRATAMENTULUI:
⦁ hidratare 2litri lichide/zi.