ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Logopedie Logopedie Iasi

Stimată familie,
iți mulțumim că ai ales serviciile noastre de logopedie și te asigurăm de experiența, sprijinul și disponibilitatea noastră de colaborare.
Ne găsești în Iasi, pe strada Silvestru nr. 26-36 , rond Podul de Piatră, în incinta clădirii de birouri BRAS, cu programare telefonică prelabilă la numărul de telefon: 0740 191 689.
Pentru orice întrebări și nelămuriri, nu ezita să ne contactezi pe pagina de Facebook Cabinet de Logopedie Iasi sau la numărul de telefon 0740 191 689 , pentru a te ghida.

 

Ne va face plăcere să putem oferi cele mai bune servicii de logopedie copilului dumneavoastră și familiei.

 

Cu cele mai bune sentimente,

Logoped Maria Diaconu-Hegyi
Cabinet Individual de Psihologie Maria Hegyi

Ultimele recomandări de la pacienți:

15-11-2017
Cibotariu Georgeta, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomandam cu incredere pe doamna logoped Maria Hegyi! Stie sa atraga copilul inca de la prima sedinta si sa lucreze foarte frumos cu el, rezultatele fiind vizibile intr-un timp foarte de scurt.

07-11-2017
Ada Dumitriu, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand cu mare drag pe doamna logoped Maria Hegyi, pentru promptitudinea, caldura si profesionalismul cu care ne-a intampinat. Dupa prima sedinta, baietelul meu de 7 ani invatase deja cum sa articuleze litera R, si dupa 3 sedinte o pronunta perfect. Va multumesc mult inca o data!

07-11-2017
Ababei Luca Davide, 12 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O persoană minunată cu miliarde de calități și cunoștințe căruia îi mulțumim din suflet că face parte din viața noastră!!!❤❤❤


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare