ROmedic Cabinete medicale Targu Mures Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Targu Mures

Servicii total gratuite:

Sanatatea acelor persoana care sunt nevoite sa mearga la serviciu in aceasta perioada este importanta pentru noi toti si ne dorim sa fim in continuare alaturi de voi! Astfel eu, Cristina Nasca nutritionist dietetician licentiat si consilier Metabolic Balance, ofer o consultatie nutritionala online gratuita !

Programare

Cu ce ne ajuta un plan personalizat elaborat de un nutritionist?

 

Corpul nostru este un miracol si nu vom reusi niciodata sa intelegem pe deplin totalitatea proceselor metabolice, reactiile si transformarile ce au loc in fiecare clipa, el fiind genetic programat sa faca fata la toate provocarile zilnice. Printr-o alimentatie rationala si corecta nu facem decat sa-l ajutam sa-si dezvolte un sistem imunitar puternic care sa poata lupta cu agresiunile externe.

 

In cabinetul nostru nu punem diagnostice medicale! In cazul in care suferiti de o boala ne consultam cu medicul dvs de specialitate sau cu cel de familie astfel incat pe langa schema de tratament sa venim cu un regim alimentar adecvat. La diets2life gasim impreuna solutii oferindu-va consiliere nutritionala specifica patologiei, monitorizarea scaderii sau cresterii in greutate si introducerea unor principii si reguli alimentare corecte si accesibile.

 

Merita sa te bucuri de avantajele unui stil de viata sanatos!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare