ROmedic Cabinete medicale Pianu de Jos Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Pianu de Jos

Centrul Medical Laura Cătană este o unitate privată de recuperare psihică, dezintoxicare, dezalcoolizare și reprezintă o alternativă la serviciile publice  de sănătate, aducând psihiatria într-un spațiu primitor cu o ambianță călduroasă și prietenoasă.

 

În munca noastră suntem ghidați de cunoștințe profesionale actualizate permanent și de valori personale : umanitate, onestitate, excelență.

Considerăm umanitatea unul din pilonii de bază ai unei comunități sănătoase, motiv pentru care ne desfășurăm activitatea oferind empatie și căldură sufletească. O relație interpersonală trebuie să se bazeze pe onestitate, iar personalul nostru vă asigură confidențialitate, încredere și loialitate; ghidajul terapeutic  se realizează întotdeauna cu acceptarea necondiționată a individului, nimeni nu vă va judeca. Munca și perseverența stau la baza reușitei, prin urmare, indiferent de numărul de încercări nereușite sau de vechimea problemei dvs., vom lupta împreună împotriva acesteia pentru că, până la urmă, când nu reușești singur, reușim împreună!

 

Încurajăm spiritul de echipă și considerăm că adevărata echipă terapeutică este formată din specialiștii noști, pacient și familia pacientului. Din acest motiv, unitatea noastră este gandită și organizată în jurul conceptului de echipă, de familie care susține dezvoltarea și desăvârșirea individului. Suntem permanent perocupați de calitatea actului medical, siguranța și confortul pacienților; încercăm, mereu, să găsim echilibrul între exigențele medicinei și căldura sufletească din sânul unei familii. Când nu reușești singur, reușim împreună!

 
Programare