ROmedic Cabinete medicale Pianu de Jos Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Pianu de Jos

ANUNT IMPORTANT COVID-19

 

În vederea prevenirii răspândirii infecției cu Coronavirus, în cazul în care ați călătorit în ultimele 14 zile în zonele cu transmitere comunitară extinsă, ați intrat în contact cu persoane care au călătorit în aceste zone sau prezentati simptome specifice (febră, frisoane, slăbiciune, tuse, durere în gât, dificultăți de respirație, greață, vărsături, cefalee), vă rugăm să anulați eventualele programări pe care le aveți la noi.

 

De asemenea, când veti telefona pentru programare veti fi rugați să răspundeți la un scurt chestionar de screening, pentru a putea stabili dacă este un moment potrivit să veniți în unitatea noastră.

 

Până la depășirea situației de criză, accesul vizitatorilor în unitate ( inclusiv in curte!) rămâne total interzis. Toate persoanele care ajung în unitate, chiar dacă au parcurs chestionarul telefonic sau online, trec prin triajul epidemiologic. Acest triaj nu presupune diagnosticare, testare sau tratare a cazurilor suspecte, ci doar identificarea acelor persoane care, la momentul prezent prezintă risc de transmitere a COVID-19.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă recomandăm să adoptați o atitudine responsabilă și echilibrată.

Echipa CMLC

 
Programare