ROmedic Cabinete medicale Vatra Dornei Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Vatra Dornei

 

Când vine vremea să mănânci corect și să începi să faci exerciții, nu există am să fac mâine. Mâine este boala.” (V. L. Allineare)

 

Alimentele pe care alegem să le punem în farfurie se reflectă în sănătatea noastră, în stilul nostru de viață, în modul cum arătăm sau ne simțim. Știi ce înseamnă o alimentație echilibrată? Știi să identifici nevoile propriului organism? La Dorna Diet găsești soluțiile pentru atingerea și menținerea greutății ideale și pentru adoptarea unui stil de viață echilibrat.

 

Viața agitată, faptul că suntem într-o continuă mișcare se oglindește deseori și în ceea ce alegem să consumăm. Nu e important doar CE mâncăm, ci și CÂND și CUM! Totul pornește de la tine! Trebuie să vrei să faci o schimbare, iar aici vei găsi sprijinul, sfaturile, recomandările și soluțiile pentru optimizarea rezultatelor!

 

Hipocrate spunea că „ceea ce gândim și ceea ce mâncăm, luate laolaltă, realizează ceea ce suntem atât fizic, cât și mental”, și avea dreptate. Alimentația, sportul și echilibrul pentru minte și suflet lucrează sinergetic pentru formarea unui stil de viață sănătos! Schimbarea vine din interior! Alege o nutriție corectă și echilibrată, care să fie hrană nu doar pentru trup, ci și pentru suflet!

 

Vrei să slăbești, vrei să te îngrași sau pur și simplu vrei să știi cum poți avea o alimentație sănătoasă? Soluțiile drastice care ne pun sănătatea în pericol nu sunt recomandate, fiind nevoie de o abordare personalizată, în funcție de starea de sănătate, de obiceiuri, de nevoile organismului, de stilul de viață și de alți parametri, pentru că oamenii sunt diferiți și au nevoi diferite.

 

Numele meu este Mihaela Prisaca, sunt Nutriționist Dietetician Licențiat și vă aștept cu soluții optime pentru o alimentație sănătoasă înainte de toate, sfaturi și diete individualizate pentru atingerea greutății dorite, informații corecte privind efectele alimentelor asupra sănătății, să învățăm împreună să trăim frumos și sănătos.

 

La cabinet puteți beneficia de servicii de înaltă calitate, orientate spre nevoile pacientului, într-un cadru plăcut și modern, dotat cu aparatura necesară pentru evaluare. Printre serviciile oferite se numără:

  • consultații nutriție-dietetică;

  • educație nutrițională;

  • consiliere nutrițională pentru optimizarea stilului de viață;

  • plan de nutriție personalizată;

  • analiza compoziției corporale;

  • planuri alimentare și monitorizarea evoluției;

  • dieta pentru diverse afecțiuni sau intoleranțe alimentare;

  • regimuri alimentare pentru sportivi etc.

 

Un organism sănătos este camera de oaspeți a sufletului, un organism bolnav o închisoare.” (Francis Bacon)

 

La Dorna Diet veți găsi o abordare diferită, bazată pe echilibru, profesionalism, empatie, seriozitate și atenție la nevoile pacientului, pentru obținerea unor rezultate pe termen lung și adoptarea unui stil de viață sănătos, nu rezultate efemere.

 

„Alimentele să vă fie medicamente, iar medicamentele alimente (..) deoarece nu există alimente nesănătoase, ci doar diete nesănătoase.” (Hipocrate)

 

Vă aștept cu drag!

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

20-10-2021
Andreea, 27 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Implicata, profesionista, rationala, un om si un medic deosebit. Recomand tuturor celor ce au nevoie de un ajutor pentru o alimentatie sanatoasa si gustoasa.

09-02-2017
Mihaela, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte multă răbdare și înțelegere din partea doamnei dietetician, calități necesare atunci când duci lupta grea cu kilogramele. Profesionalism și dedicare, orientare către pacient! Acestea ar fi cuvintele mele pentru a o descrie pe dna. Mihaela și sprijinul oferit. Vă mulțumesc!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare