ROmedic Cabinete medicale Vatra Dornei Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Vatra Dornei

Nutriție și dietetică în Vatra Dornei

Alimentele pe care alegem să le punem în farfurie se reflectă în sănătatea noastră, în stilul nostru de viață, în modul în care ne simțim zi de zi.

 

Calitatea vieții noastre depinde de calitatea obiceiurilor pe care le adoptăm.

 

Daca v-ați propus să faceți o schimbare concentrată pe îmbunătățirea  stării de sănătate cât si pentru optimizarea greutății într-un mod sustenabil, vă invit să facem echipă și împreună să pornim pe calea către succes.

 

CUM SUNT ORGANIZATE CONSULTAȚIILE LA DORNA DIET?

 

Prima consultație are o durată de maximum 90 minute, timp în care intenționez să vă cunosc în cele mai mici detalii privind modul de viață, istoricul medical personal și familial, istoricul greutății, respectiv dacă au fost urmate regimuri în antecedente, preferințele alimentare și particularitățile tiparului alimentar, pentru a identifica factorii ce ar putea dăuna stării de sănătate.

 

Pentru date mai exacte privind compoziția corporală se realizează o scanare care determină masa musculară, grăsimea corporală totală și viscerală, vârstă metabolică, nivelul de hidratare cât și riscul de a dezvolta boli cardio-metabolice.


De asemenea, în funcție de patologii, se recomandă efectuarea unui pachet de analize care au scop identificarea statusului metabolic, vitaminic și mineral.

 

Ulterior pentru monitorizarea procesului, adaptarea la noile provocări și cerințe personale, și a ne asigura că noțiunile învățate sunt integrate în rutina alimentară de zi cu zi, ne vom revedea lunar pentru reevaluare. Vom povesti și identifica strategii individualizate pentru a facilita procesul de învățare în cele 30-45 minute alocate.

 

Asistența de specialitate este și ea inclusă în pachetul de servicii, astfel în intervalele de zi și ore stabilite, vom putea soluționa precis pe WhatsApp sau pe email situațiile neprevăzute care pot să apară și care necesită sfatul specialistului.

 

Abordarea nutrițională vizează soluții personalizate plăcute, eficiente, accesibile care să susțină cea mai bună sănătate și greutate pe termen lung spre totdeauna și pe care să le puteți încorpora cu ușurintă în viața dvs.


Informațiile primite nu au dată de expirare, iar „investitia” se amortizează zi de zi, prin nivelul crescut de energie, mobilitatea, productivitatea dobândită, libertatea de a alege echilibrat pentru sănătatea dvs. și a familiei.

 

CONSILIERE NUTRIȚIONALĂ ONLINE

 

Și pentru că traversam perioade pline de neprevăzut  și provocări care au redefinit legile comunicării dincolo de barierele fizice, am introdus consultațiile de nutriție în format online, pentru cei care sunt la distanță, unii peste mări și țări, si care doresc să își îmbunătățească starea de sănătate și statusul corporal.

 

Pe WhatsApp, Zoom, Skype, Facebook Messenger, oricare este considerată cea mai facilă platformă, punem bazele unei alimentații sănătoase. 

 

Dăruiesc din cine sunt, mai exact din experiența mea de peste 15 ani în domeniul sănătății și peste 5 ani în domeniul nutriției, celei științifice, bazată pe dovezi!

 

Pentru consiliere nutrițională online și asistență de specialitate mă puteți contacta telefonic la 0740 024 563 sau îmi puteți scrie pe email la adresa dornadiet.office@yahoo.com. Indiferent de modalitatea de colaborare, dorința de a ne face bine nu are granițe.Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare