ROmedic Cabinete medicale Dragasani Cabinete Laborator de analize Laborator de analize Dragasani

Laboratorul de analize medicale  DR. CUCULICI ELEONORA  beneficiaza de o experienta in domeniu precum si de un personal calificat, preocupat atat de aspectul stiintific, cat si de cel uman al activitatii.


Personalul laboratorului are ca obiectiv principal permanenta imbunatatire a actului medical prestat.In acest sens DR. CUCULICI ELEONORA a implementat un sistem de management al calitatii conform prevederilor standardului SR EN ISO 15189/2007,inca din anul 2008,sustinut prin urmarirea unor obiective clare, cuantificabile,de calitate.Stadiul realizarii acestor obiective,adecvarea acestora la situatia concreta se analizeaza periodic cu ocazia evaluarii sistemului de management al calitatii.


 DR. CUCULICI ELEONORA ofera servicii de calitate,in cel cel mai scurt timp si o gama diversificata de analize.Pentru a satisface cerintele tuturor pacientilor,in ce priveste gama extinsa de analize am incheiat contracte de prestari servicii cu laboratoare,acreditate, performante din Bucuresti :MedLife.


Dezvoltarea profesionala a angajatilor si satisfactia muncii lor sunt elemente esentiale in practica laboratorului nostru ,ca si satisfactia cerintelor clientilor.Intregul personal este evaluat din punct de vedere profesional,periodic.Colaboram permanent cu profesionisti in domeniu recunoscuti in tara si UE.


DR. CUCULICI ELEONORA,trateaza pacientii in mod corect,egal si fara discriminare.

Ultimele recomandări de la pacienți:

11-03-2020
Diaconu Cornel, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un colectiv minunat.
D-na doctor un om deosebit,corect și profesionist, cum toți medicii ar trebui să fie. Respect!

15-07-2017
Cuculici Traian, 66 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Laborator de incredere

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare