ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Constanta

Chirurgia mâinii
Intervenții chirurgicale la nivelul mâinii pentru redobândirea funcționalității sau a aspectului cosmetic după traumatisme, infecții locale, modificări reumatice, deformări congenitale sau dobândite, Maladia Dupuytren, Sindrom canal carpian,  tumori.
Suferiți de dureri sau parestezii la nivelul mâinilor sau ați ajuns în imposibilitatea folosirii acestora? Anumite modificări structurale și deformări pot duce la compresia locală a nervilor ducând la astfel de manifestări. Chirurgia plastică poate ajuta în aceste cazuri.

 

Chirurgia plastică a arsurilor
Ameliorarea aspectului pielii postarsură prin excizia și înlocuirea zonelor cicatriciale cu grefe de piele, lambouri locale, expandere.

 

Chirurgia estetică a sânului
În cadrul cabinetului nostru din Constanța realizăm cu succes o gamă largă de intervenții de remodelare a sânilor: corecția mameloanelor, augmentarea mamară (mărirea sânilor) prin implante mamare sau transfer de grăsime, corecția ptozei mamare (ridicarea sânilor lăsați) prin mastopexie (liftingul sânilor), reducție mamară în cazul bărbaților cu ginecomastie.

 

Blefaroplastie
Operația de corecție a pleoapelor superioare și inferioare - tratamentul ptozei palpebrale (pleoapa căzută), cearcănele adânci și pungile de grăsime de sub ochi. Se poate asocia procedura de lifting facial pentru corecția ridurilor și redarea unui aspect tineresc al zonei periorbitale.

 

Injectologie
Estomparea ridurilor cu Toxină Botulinică, augmentarea buzelor, sanțurilor nazogeniene, a pomeților, nasului prin injecții cu acid hialuronic.

 

Terapia RPR (Platelet-Rich Plasma) sau "Plasma bogata in trombocite"
Numită și "Terapia Vampir" aceasta este o procedură cosmetică modernă, naturală utilizată pentru revitalizarea țesuturilor. Este utilizat propriul sânge al pacientului, care, după recoltare este procesat și apoi reinjectat în zonele de interes. Se obține astfel o îmbunătățire impresionantă a pielii îmbătrânite de pe față, gât, decolteu și mâini.


Alte intervenții de chirurgie plastică/estetică
Excizia formațiunilor tumorale cutanate (cu efectuarea biopsiei pentru un diagnostic complet), chist sebaceu, lipoame, xantelasme etc

 


Cu siguranță aveți întrebări
Vă invităm la o discuție privind ce poate face chirurgia estetică în cazul dvs, urmând ca ulterior să stabilim împreună cel mai bun plan de tratament petru dvs.

Vă așteptăm în Cabinetul nostru de Chirurgie Plastică din Constanța, de pe strada Medeea, nr 34. 
Vă rugăm să realizați în prealabil o programare telefonică (0721332364) sau prin formularul de pe site.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare