ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Neurologie Neurologie Cluj-Napoca

Fischer Clinics activează pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca, oferind soluții prompte și eficiente pentru o gamă vastă de afecțiuni neurologice.


Cu o experiență de peste un deceniu în domeniu, Dr. Teodor Ștefan Fischer, medic primar neurolog cu competențe în EMG și EEG atestate de Ministerul Sănătății din România, vă stă la dispoziție indiferent de problema medicală cu care vă confruntați.


Profesionalismul, devotamentul față de pacient și aparatura medicală modernă aflată în dotarea cabinetului recomandă Fischer Clinics drept un partener de încredere pentru un demers terapeutic corect și eficient.


Diagnosticăm și tratăm o gamă complexă de afecțiuni neurologice, dintre care enumerăm:
-polineuropatia;
-sindromul de tunel carpian;
-sindromul de tunel cubital;
-hernia de disc - cervicală, lombară;
-leziunile sistemului nervos periferic de diferite cauze - accidente, alte traumatisme etc.;
-scleroza laterală amiotrofică (SLA);
-miastenia gravis;
-boli musculare - polimiozita, distrofiile musculare, alte miopatii.

 

Punem la dispoziția pacienților noștri tratamente prin injectare de toxină botulinică, recunoscute la momentul actual drept cele mai eficiente în suferințele neurologice de tip distonie: blefarospasm, hemispasm facial, torticolis spasmotic, crampa scriitorului, distonia feței (boala Meige).


Încă de la primele consultații, Fischer Clinics vă aduce mai aproape starea de sănătate pe care o meritați. Fiecare decizie medicală pe care o luăm se bazează pe investigații de maximă precizie, dintre care amintim: Electromiografia, Electroencefalografia, Potenţialele Evocate (PEV, PES, PEA, PEC), testele vegetative și analiza tremorului.


Calitate, Promptitudine, Seriozitate – aceasta este deviza după care ne desfășurăm întreaga activitate. Nouă ne pasă de sănătatea dumneavoastră!


Un simplu apel telefonic vă poate schimba viața, nu ezitați să ne contactați!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare