ROmedic Cabinete medicale Toplita Cabinete Gastroenterologie Gastroenterologie Toplita

Recomandări de la pacienți

10-09-2020
Chindea, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Acum aproape doi ani, la un control de rutina, domnul doctor Isac mi-a descoperit o tumora la colon, tumora pe care a rezecat-o cu succes. In fine, dupa ce m-a asigurat ca totu-i ok (nu va mai spun cat de cazut am fost cu moralul si cat de mult m-a incurajat si m-a asigurat ca totul va fi bine) Imi vine sa rad cand imi amintesc ca imediat dupa ce m-a incurajat si mi-a spus sa terminam cu ''tumora'' ne-am apucat sa povestim despre masini. Ce sa va mai spun? Ii multumesc din suflet si il recomand cu toata caldura.

23-01-2020
Oprea Marin, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

putine cuvinte.OM,profesionist,empatic,tenace.ii prevad un mare viitor ca medic dar si ca OM.

23-02-2019
Csatlos Ana, 66 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Amabilitate, profesionalism, empatie.

26-06-2018
Pintea Daniela- Gina, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pîntea Daniela-Gina, 43 de ani

Un mare necaz - salvată în ceasul al doisprezecelea - sunt cuvintele d-lui dr. Isac în urma examenului colonoscopic, de săptămâna trecută, (19.06.2018), surpriza fiind „un polip-gigant”, de 4 cm. pe colon.
Deşi cu prejudecăţi faţă de această investigaţie, având cunoscuţi care mi-au indus teamă şi neîncredere, m-am hotărât să continui căutările în lumea medicilor gastroenterologi, motivată şi de antecedentul familial - tatăl meu decedat în urma cancerului de colon. În mod providenţial, mi s-a oferit o recomandare în familie pentru domnul doctor Isac. Încă din prima zi, dumnealui a reuşit să-mi risipească teama, inspirându-mi optimism. Deşi intervenţia (deloc dureroasă) a reprezentat o surpriză în cadrul investigaţiei datorită vârstei (colonoscopia fiind în genere recomandată pacienţilor cu vârsta de min. 50 de ani), domnul doctor m-a asigurat că formaţiunea extirpată nu a apucat să se dezvolte ca tumoră, declarând cu bucurie operaţia reuşită. În prezent sunt foarte bine, urmând tratamentul recomandat.
Împreună cu întreaga familie, vă mulţumim, domnule doctor, atât pentru intervenţia fericită şi oportună, cât şi pentru disponibilitatea de care daţi dovadă în orice clipă! Este minunat să poţi întâlni o astfel de mână a lui Dumnezeu întinsă cald spre semenii aflaţi în suferinţă şi vă considerăm nu doar una dintre elitele medicinei, ci mai ales un om în profundul sens al cuvântului, rugându-ne ca Bunul Dumnezeu să vă dăruiască, din plin, putere de muncă, răbdare, iscusinţă, dăruire şi binecuvântare cerească peste lucrul mâinilor dumneavoastră.
Le doresc persoanelor care încă se mai află în sfera ezitărilor mai mult sau mai puţin obiective, să facă pasul către doctor, liniştiţi şi încrezători pentru că, în felul acesta, li se mai oferă o şansă la viaţă, poate chiar ultima...

20-05-2018
Szilagyi Csaba, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Il recomand pe Dr Isac din toata inima pentru omenia si profesinismul sau extraordinar! Ii aduc multumiri din inima, cu stima si consideratie pentru dedicatia cu care isi face meseria, dorindu-i ceea ce ne dorim cu totii: sanatate, viata lunga si plina de satisfactii. Romania are nevoie de medici ca el.

03-05-2018
Tanasa Vasile-Ioan, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dacă Bunul Dumnezeu a binecuvântat Toplița a fost faptul că a venit la Spitalul Municipal D-l doctor Isac!!!! Atât eu, cât și soția am depășit un moment foarte greu, care ne-a făcut conștienți că viața este darul cel mai de preț ce îl avem de la Dumnezeu. Dacă am reușit să depășim acest moment, aceasta se datorează extraordinarului profesionalism, competenței, consecvenței, perseverenței, tactului și harului de care a dat dovadă d-l doctor Isac!!! Ne-ați prelungit viața și de aceea pentru noi sunteți al doilea Dumnezeu!!!! Dacă măcar o zecime dintre medici ar avea calitățile dumneavoastră, domnule doctor, oamenii ar fi mai altfel, mai bogați, mai fericiți, mai sănătoși și cred că ar trăi mai mult și chiar ar putea ajunge la vârste mathusalemice. Sunt conștient de faptul că profesionalismul dumneavoastră extraordinar vă cere să mergeți într-un mare centru universitar ( Tg. Mureș vă așteaptă cu brațele deschise!!!!!), dar vă rugăm mult să nu plecați!!!!! și oamenii de aici au nevoie de alinare și vindecare și dumneavoatră le puteți oferi!!!!!
Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să vă aibă în pază, să vă bucure pe dumneavoastră și pe cei dragi dumneavoastră!!!!
Încă o dată vă mulțumim d-le doctor Isac!!!!

11-04-2018
Oniga Alexandra, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Este minunat ca putem avea aici in Toplita parte de un asemenea medic! Multumirile sunt prea putine, va datoram sanatatea domnule doctor.

25-02-2018
Ramona, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte mulțumită de serviciile acestui medic !!!!care ,este dedicat meseriei lui!!!!recomand

22-02-2018
Draghici Daniela, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am ajuns la domnul doctor Andrian Isac acum aproape un an la recomandarea unei prietene care a fost tratata de dansul.Am fost placut surprinsa si usurata sa constat ca intradevar este un specialist si un medic dedicat .Dupa mai multe incercari esuate de a tine boala sub control si in urma multor scheme de tratament incercate la recomandarea medicilor atat din Danemarca unde locuiesc de 8 ani cat si din Bucuresti am primit in sfarsit tratamentul si dozajul corect din partea domnului doctor Andrian Isac. Boala este in sfarsit tinuta sub control multumita unui medic talentat si dedicat.


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!