ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Bucuresti

Dr. Marius Hritcu este esteticianul care știe ce și cum trebuie pus în valoare. El te va ajuta în luarea fiecărei decizii și îți va oferi răspunsuri întrebărilor tale. Dr. Marius Hritcu respectă câteva criterii deosebit de importante: calitate, servicii de excepție și dorința constantă de îmbunătățire. Colaborarea presupune că întotdeauna nevoile și dorințele pacientului vin pe primul plan.

 

Fie că vorbim de acid hialuronic, toxina botulinica sau intervenții de chirurgie plastică complexe, fiecare procedură este particularizată în vederea obținerii celui mai bun rezultat. Prin perfecționarea continuă, Dr. Marius Hritcu are grijă să fie la curent cu cele mai noi metode folosite în domeniul de estetică. Dorința acestuia este obținerea celor mai bune rezultate, ținând cont întotdeauna de siguranța pacientului (safety comes first!).

 

O intervenție de chirurgie plastică poate fi o experiență pozitivă, care să vă sporească încrederea în dumneavoastră. Un bun specialist va găsi întotdeauna soluția optimă pentru dumneavoastră, va găsi răbdarea și timpul necesar să vă facă să înțelegeți întreaga procedură. Va transforma vulnerabilitatea dumneavoastră în putere, astfel ajutându-vă să luați cea mai bună decizie pentru corpul dumneavoastră, fără a simți în nici un moment faptul că ați luat o decizie sub imperiul impulsului.

 

Dr. Marius Hritcu poate fi specialistul în chirurgie plastică pe care îl căutați.

Ultimele recomandări de la pacienți:

04-04-2021
Loredana Dumitriu, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un doctor profesionist , meticulos, cu o atenție la detalii și un calm desăvârșit.
Foarte mulțumită de rezultatul operației de blefaroplastie efectuată de dansul .
Cicatrici aproape invizibile și o privire mult mai luminoasa , un aspect mult mai tânăr care m-a bucurat mult.
Recomand serviciile domnului doctor Hritcu Marius din toată inima .
.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare