ROmedic Cabinete medicale Oradea Cabinete Homeopatie Homeopatie Oradea

Învaţă de la toate - Rudyard Kipling

 

Învaţă de la ape să ai statornic drum,

Învaţă de la flăcări că toate-s numai scrum.

Învaţă de la umbră să taci şi să veghezi,

Învaţă de la stâncă cum neclintit să crezi.

Învaţă de la soare cum trebuie s-apui

Învaţă de la piatră cât trebuie să spui.

Învaţă de la vântul ce-adie pe poteci

Cum trebuie prin lume de liniştit să treci.

Învaţă de la toate, că toate-ţi sunt surori

Să treci frumos prin viaţă, cum poţi frumos să mori…

Învaţă de la vierme că nimeni nu-i uitat

Învaţă de la nufăr să fii mereu curat.

Învaţă de la flăcări ce-avem de ars în noi,

Învaţă de la ape să nu dai înapoi.

Învaţă de la umbră să fii smerit ca ea,

Învaţă de la stâncă să-nduri furtuna grea.

Învaţă de la soare ca vremea să-ţi cunoşti,

Învaţă de la stele că-n cer sunt multe oşti.

Învaţă de la greier, când singur eşti, să cânţi,

Învaţă de la lună să nu te înspăimânţi,

Învaţă de la vulturi, când umerii ţi-s grei,

Şi du-te la furnică şi vezi povara ei.

Învaţă de la floare să fii gingaş ca ea,

Învaţă de la oaie să ai blândeţea sa,

Învaţă de la păsări să fii mai mult în zbor,

Învaţă de la toate că totu-i trecător…

Ia seama, fiu al jertfei, prin lumea-n care treci,

Să-nveţi din tot ce piere cum să trăieşti în veci!

 

Acest cabinet a luat fiinta din dorinta de a ajuta oamenii in drumul lor spre recuperarea sanatatii pe toate planurile: fizic, emotional, mental, spiritual.
Inca din anii de scoala am ales sa fiu medic avand acest scop nobil si gandind ca toti oamenii pot fi sanatosi dar ajungand sa practic si crezand din tot sufletul in medicina alopata am fost dezamagita constatand ca, de fapt, nu are solutii si nici raspunsuri la cele mai importante intrebari:
De ce apare boala? De ce acum sau alta data? De ce acea boala si nu alta? De ce un tratament dat la fel pentru aceeasi boala la persoane diferite nu functioneaza la fel la toti? De ce daca iei un medicament pentru inima de exemplu imbolnavesti ficatul si rinichii? De ce se imbolnaveste un organ sau altul? De ce un om poate sa nu se simta bine desi toate analizele lui sunt bune?De ce cu toate descoperirile stiintei si ale medicinei moderne si cu tot arsenalul de medicamente de sinteza si de vaccinuri din ce in ce mai complexe, mai multe si mai agresive nu suntem mai sanatosi,nu traim mai mult si mai bine, ba chiar dimpotriva: generatiile tinere sunt din ce in ce mai bolnave, de la varste din ce in ce mai mici si de boli din ce in ce mai grave, incurabile( cancere, leucemii, boli autoimune, SIDA etc), iar mintea nu se mai mentine clara pana la adanci batraneti{ scleroze, Alzheimer, Parkinson, demente etc)? De ce?...


Astfel am inceput sa caut alte cai, alte raspunsuri, alte solutii, cu pasi mici, tematori, neincrezatori avand mintea formata la scoala medicala alopata. Si am descoperit ca se poate si altfel, mai simplu si mai complicat in acelasi timp, dar atat de logic si aproape de Natura care ne-a creat- Medicina integrativa, alternativa, holistica sau naturista, care prin toate ramurile ei trateaza omul ca intreg: corp, emotii, minte si spirit. Pentru ca omul nu e doar o masinarie performanta, ci e mai mult decat ansamblul "pieselor" sale, este un intreg format din miliarde de bucatele si in acelasi timp o farama dintr-un tot mai mare cu care suntem in permanenta interactiune.
In vremurile de demult oamenii stiau acestea, dar apoi le-au uitat. Iar preotii erau si medici in acelasi timp: astfel se ocupau de sanatatea spiritului si de cea a trupului. Apoi incetul cu incetul ne-am indepartat de Creator crezandu-ne numai trup si incalcand Legile Armoniei Universale mereu si mereu...Si iata unde am ajuns!..


Unii oameni aleg calea usoara: medicina alopata. Si se trateaza de una si se imbolnavesc de alta.. si tot asa. Altii aleg calea cea grea: medicina integrativa - ei vor sa stie de ce s-au imbolnavit. Si apoi apare vindecarea, chiar daca drumul nu e usor.


Dr Stoicovici Alina va ofera si consultatii online.

Consultatiile online nu inlocuiesc consultatiile obisnuite dar pot oferi un sfat si un tratament profesionist celor care din lipsa de timp sau din alte motive nu reusesc sa se prezinte la cabinet. Rezultatele tratamentului in acest caz sunt in functie de corectitudinea raspunsurilor si de sinceritatea persoanei, cat si de strictetea cu care e urmat tratamentul recomandat.


In urma solicitarii unei consultatii persoana respectiva va primi un chestionar pe care va trebui sa il completeze cat mai exact cu putinta si sa il retrimita pe mail.
Pasul urmator este efectuarea platii la Banca Libra Bank cont RO37BREL0002001811570100, beneficiar Stoicovici Mihaela Alina si trimiterea pe mail a ordinului de plata.
Apoi vor mai urma unul sau mai multe mail-uri cu intrebari personalizate pentru a realiza un tablou cat mai exact al problemelor de sanatate cu care se confrunta persoana respectiva iar in final se va primi tratamentul corespunzator si modul de administrare. De asemenea sunt importante dar nu obligatorii: rezultatele unor analize medicale efectuate, bilete de iesire, scrisori medicale etc

 

Costul unei consultatii online este de 500 lei.

 

Pentru consultatiile de homeopatie este obligatoriu prezentarea la cabinet sau in situatii exceptionale (de ex. pentru pacientii din strainatate) pe WhatsApp (0727708365) sau Facebook (facebook.com/cabinet.homeopatie), iar pretul este de 500 lei/ consultatie.

 

Locatie cabinet: goo.gl/maps/4r56w6VXtTF2

 

Datorita programului incarcat si a numarului mare de solicitari este de preferat sa realizati programarile prin intermediul telefonului, de luni pana vineri intre orele 10:00-20:00: 0727708365

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-03-2020
Bota-Junc Carmen, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu tărie da luați in calcul aceasta alternativa la medicamentele de sinteza. Este deseori data la o parte terapia naturista, din păcate și se pierde mult din cauza asta. Eu am mers in prima faza pentru o răceala, eram foarte inflamata la nivelul nasului și sinusurilor, de la prima doza de tratament am simțit ameliorarea maxima a simptomelor, chiar am fost uimita cât de bine și-au făcut efectul. Doamna Doctor Stoicovici este un profesionist minunat și dedicat, un om și un medic intr-un singur “ambalaj”. Eu cred ca rar mai găsești așa ceva. Eu una am căutat mult pana am găsit cel puțin. Sa te simți inteles și ascultat cu adevărat e o raritate in ziua de azi!

29-03-2017
Vasile Alina, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost la d-na dr. Stoicovici cu fetita cea mica care facea bronsite repetate, dupa tratamentul dinsei am scapat de aceste probleme. O recomand cu toata caldura.

12-02-2016
Bondor, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am un baietel de 3 ani jumate , dintr-o raceala simpla a facut otita medie , care a fost confirmat de medic specialist orl, dansa ne-a dat bineninteles antibiotic, augmentin, dar eu nu i-am dat fiului meu acest tratament cu antibiotic, ci am sunat pe doamna doctorita Stoicovici, prin tratamentul homeopat si naturist indicat de doamna doctorita Stoicovici Alina, baietelul meu si-a revenit fara antibiotic.Am mers inapoi l-a control la doamna doctorita specialista de orl, dansa mi-a confirmat ca fiul meu numai are otita medie, si-a revenit! binenteles eu nu am zis ca nu am luat tratamentul prescris de dansa.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!