ROmedic Cabinete medicale Oradea Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Oradea

Afectiuni ce pot fi tratate la cabinet Dr. Stoicovici Alina, prin remedii florale

Remediile florale sunt un dar din partea naturii, flori din plante salbatice si neotravitoare. Din aceste flori se prepara remedii care ne echilibreaza emotiile si ne ajuta sa vindecam acea parte a fiintei noastre atat de expusa stresului si traumelor - planurile mental si emotional. In alte cazuri, florile ne pot sustine in remedierea unor imperfectiuni ale personalitatii, care se cer a fi transformate pentru a ne putea bucura pe deplin de viata. Intre sentimente si boala exista o relatie de cauzalitate  si precedenta, adica dezechilibrele emotionale, preced si determina boala fizica, prin slabirea sistemului imunitar si a vitalitatii. Schimbarea atitudinii fata de boala, viata, fata de cei din jur si noi insine determina o recuperare mai rapida, prin activarea potentialului de vindecare.
Aplicatii:
  - Rezolvarea traumelor psiho-emotionale,
  - Regasirea echilibrului interior, lasand armonia si pacea sa se reverse in vietile noastre,
  - Vindecarea unor afectiuni fizice, atunci cand acestea reflecta un dezechilibru interior,
  - Manifestarea partii pozitive a personalitatii noastre astfel incat sa ne putem bucura mai mult de relatiile cu cei din jur,
  - Eliminarea stresului prin echilibrarea sentimentelor de ingrijorare, teama, nesiguranta, anxietate.
-   Prevenirea imbolnavirilor, usurarea suferintei si combaterea bolii.
In functie de situatie,  exista doua modalitati in care ne putem ajuta cu remediile florale Bach: intern sau atunci cand este cazul le putem folosi si ca aplicatii externe.   Remediile florale Bach se pot picura in apa plata, ceai, se pot amesteca chiar si in mancare, mai ales in cazul animalelor si al copiilor. Se pot lua la orice ora din zi sau din noapte, inainte, in timpul sau dupa masa, eficienta remediilor fiind aceeasi.