ROmedic Cabinete medicale Oradea Cabinete Homeopatie Homeopatie Oradea

Testimoniale pacienti

A. Buna ziua, ma numesc Ioana si am un baietel de 9 ani ! In februarie vor fi 3 ani de cand baietelul meu nu a mai luat antibiotice , in conditiile in care pana la 6 ani jumatate am fost de 9 ori in spital cu laringite repetate,   tusa latratoare, wheezing; un alt caz nefericit a fost anul trecut in noiembrie cand baietelul meu s a ars (arsura de gradual ll si lll ) iar dna dr. ne a tratat numai cu produse naturiste. Am ajuns ca si baietelul meu sa ma intrebe : de ce prietenii lui nu iau homeopate ce beau antibiotice ? In concluzie am toata increderea in dna dr.,si nu am cuvinte sa i multumesc ca a aparut in viata noastra !!
B. Ma numesc J.M. ,am 48 de ani.In octombrie a fost de 8 ani de cand cunosc pe d-na doctor Stoicovici.La nici 40 de ani am intrat in menopauza,si am avut o dereglare totala in corp.Nu aveam o portiune in mine sa nu ma doara,nu puteam purta tocuri ,ma dureau picioarele,incepeam sa ma ingas,sa ma balonezi,bufeuri  etc
Am ajuns la ginecolog,dar cu putin rezultat.O cunostinta apropiata era asistenta la d-na doctor si m-a recomandat,mai ales ca era tratament naturist.La inceput am incercat ca ceaiuri,sa curati organismul de toxine,si cu granule homeopat,dar inca 5 ani am reusit sa readucem ciclu,si am gasit un echilibru,m-am linistit.
Eram sensibila si la schimbare a vremii,dar pot sa spun ca nu mai este asa.dupa 2-3 ani de tratament,am ajuns sa nu ma doare nimic,ce este mare lucru.
Nu m-am lasat sa ajung inapoi,si de un an ma intretin cu tratament bowen.
Intre timp,am un baiat de 24 de ani,care si el este tratat de d-na doctor.A a vut piatra la rinichi,si in vezica urinara,de 1.5 cm.Era baiatul in clasa a 12.Nu am vrut sa operam,ramanea de la scoala.d-na doctor a tratat cu ceaiuri si cu granule.A eliminat pietrele,si nici pana acum nu a fost operat.Se intretine cu ceaiuri,si cu granule.
C. Am avut un deces in familie anul trecut, in urma caruia am suferit enorm de mult. Am facut terapie homeopata, care m-a ajutat sa imi revin. Granulele homeopate si-au facut efectul dupa cateva minute dupa ce le-am luat, imi schimbau starea mea mentala intr-o stare de calm, liniste, impacare. 
De cateva ori am fost racita, si am inceput sa fac terapie Bowen. Raceala mi-a trecut in mai putine zile decat alte dati cand luam medicamente.
De asemenea, terapia Bowen m-a ajutat sa-mi dispara un chist ovarian de 6 cm, fara sa iau anticonceptionale pe care le dau de obicei medicii ginecologi in altfel de cazuri.
Terapia Bowen m-a ajutat si sa-mi treaca dureri de cap, dureri menstruale, de spate, suparari de la care aveam o apasare in piept si simteam ca ma sufoc. 
In plus, terapia Bowen imi da o stare de bine, de relaxare mentala si de multe ori, o stare de veselie
Am si recomandat unei prietene sa mearga la terapie Bowen s-a ajute sa-si rezolve problemele ei de sanatate, mi-a urmat sfatul si mi-a multumit ca si-a rezolvat astfel o problema.
Recomand si altor persoane sa urmeze aceste terapii cu mare incredere!
Sanatate!