ROmedic Cabinete medicale Oradea Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Oradea

Recomandări de la pacienți

17-03-2020
Bota-Junc Carmen, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu tărie da luați in calcul aceasta alternativa la medicamentele de sinteza. Este deseori data la o parte terapia naturista, din păcate și se pierde mult din cauza asta. Eu am mers in prima faza pentru o răceala, eram foarte inflamata la nivelul nasului și sinusurilor, de la prima doza de tratament am simțit ameliorarea maxima a simptomelor, chiar am fost uimita cât de bine și-au făcut efectul. Doamna Doctor Stoicovici este un profesionist minunat și dedicat, un om și un medic intr-un singur “ambalaj”. Eu cred ca rar mai găsești așa ceva. Eu una am căutat mult pana am găsit cel puțin. Sa te simți inteles și ascultat cu adevărat e o raritate in ziua de azi!

29-03-2017
Vasile Alina, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost la d-na dr. Stoicovici cu fetita cea mica care facea bronsite repetate, dupa tratamentul dinsei am scapat de aceste probleme. O recomand cu toata caldura.

12-02-2016
Bondor, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am un baietel de 3 ani jumate , dintr-o raceala simpla a facut otita medie , care a fost confirmat de medic specialist orl, dansa ne-a dat bineninteles antibiotic, augmentin, dar eu nu i-am dat fiului meu acest tratament cu antibiotic, ci am sunat pe doamna doctorita Stoicovici, prin tratamentul homeopat si naturist indicat de doamna doctorita Stoicovici Alina, baietelul meu si-a revenit fara antibiotic.Am mers inapoi l-a control la doamna doctorita specialista de orl, dansa mi-a confirmat ca fiul meu numai are otita medie, si-a revenit! binenteles eu nu am zis ca nu am luat tratamentul prescris de dansa.


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!