ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Bucuresti

OZON - Pachet 5 sedinte AUTOHEMOTERAPIE

Această ofertă nu mai este activă deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numărul maxim de programari a fost atins.
-17%
750.00 lei
Preț vechi: 900.00 lei | Economisești: 150 lei
VALABILITATE:
expirata

Scurtă prezentare:

Beneficiile autohemoterapii in afectiuni in care exista un mare stres oxidativ, in care organismul este inundat de radicali liberi de oxygen, sunt imense. bolile neoplazice (cancerele) diabetul zaharat boli vasculare (arterita si arteriopatii hepatita cronica poliartrita reumatoida sau alte artrite boli autoimmune migrene

Reduceri medicale: OZON - Pachet 5 sedinte AUTOHEMOTERAPIE

Prezentare detaliată:

PACHET 5 SEDINTE AUTOHEMOTERAPIE

OZONUL: EFECT ANTIBACTERIAN – VIRUSTATIC
Autohemoterapia majoră (AHT) este o metodă de tratament care foloseşte un amestec de oxigen-ozon, bine dozat, pentru tratarea sângelui.
După expunerea la ozon, săngele este reintrodus în circulaţia pacientului pe calea unei perfuzii.
Procedeul este simplu, nedureros, durează numai 30-40 min, dar poate aduce beneficii enorme, nu numai în anumite afecţiuni, dar şi pentru persoanele sănătoase.

Sub acţiunea amestecului de oxigen-ozon, sângele îşi măreşte capacitatea de a reacţiona şi neutralizează radicalii liberi de oxigen din organism. Aceşti radicali liberi de oxigen provin din procese fiziologice în anumite cantităţi, dar se pot produce în cantităţi mari în anumite afecţiuni (diabet zaharat, infecţii şi inflamaţii, boli vasculare, cancere, hepatite cronice, boli neurodegenerative) şi atunci devin periculoşi deoarece pot ataca celulele corpului (în special ADN-ul din nucleul celulei) şi pot provoca distrugerea lor.

Se consideră că ei determină îmbătrânirea celulelor şi implicit a organismului nostru. Neutralizând aceşti radicali liberi, protejăm organismul de degradare şi putem trăi mai mult şi mai sănătos.

 

Ideal pentru recuperarea post Covid !

 

Este o sansa in plus ...

https://www.asociatia-ozonoterapie.ro


 
Programare