ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină internă Medicină internă Bucuresti

Sauna cu ozon

Această ofertă nu mai este activă deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numărul maxim de programari a fost atins.
-33%
100.00 lei
Preț vechi: 150.00 lei | Economisești: 50 lei
VALABILITATE:
expirata

Scurtă prezentare:

Această sauna cu ozon ( Terapie transdermală cu Ozon Hipertermic şi Acid Carbonic -HOCATT™) având multiple efecte terapeutice, este cea mai avansată, cea mai cuprinzătoare, cea mai eficientă şi mai sigură linie de tratament. Indicata nu numai în cazul celor cu afectiuni , ci si in terapia antiaging , anticelulita ...

Reduceri medicale: Sauna cu ozon

Prezentare detaliată:

Funcţionează pentru înlăturarea grăsimii în exces, pe cale naturală şi fără niciun efort (prin programul de pierdere a greutăţii)
De asemenea, este important să se redea fineţea şi elasticitatea pielii, în special după naşteri repetate şi după o folosire îndelungată a produselor cosmetic (relaxarea structurii ţesutului conectiv colagenos)
Ajută în tratarea celulitei şi în eliminarea vergeturilor care apar după naştere sau obezitate.
Ozonul creşte rata glicolizei celulelor roşii, conducând la stimularea 2,3-difosfogliceratului (2, 3-DPG) şi, în consecinţă, la creşterea nivelului de oxygen eliberat către ţesuturi. Mai mult decât atât, ozonul activează ciclul Krebs, prin stimularea procesului de decarboxilare oxidativă a piruvatului, ceea ce conduce la o stimulare a producerii adenozin trifosfatului (ATP) şi, în consecinţă, la producerea unei cantităţi mai ridicate de energie la nivel celular.
Conform tratamentului Kunymann, aplicat la nivelul întregului organism, care este plasat într-o cabină de ozon, timp de 30 de minute, nivelul presiunii parţiale a oxigenului în sângele venos periferic creşte până la 25%.
În cazul atleţilor:
• O mai bună performanţă, atât cantitativă, cât şi calitativă
• Diminuarea acumulării acidului lactic în muşchi, acesta fiind responsabil pentru producerea stresului şi a unei capacităţi fizice reduse, după depunerea unui effort extrem


 
Programare