ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Galati

Stresul, depresia sau anxietatea au devenit unele dintre problemele stereotip ale secolului XXI. Cu toate acestea, multe persoane care se confruntă adesea cu stări de neliniște și agitație sau ale căror emoții sunt ca un roller coaster, trecând de la tristețe la o stare bruscă de euforie, încât devine tot mai greu să își managerieze propriile emoții sau relațiile cu cei din jur, nu se grăbesc să caute ajutor, ba mai mult, tind să mascheze suferința.

 

Cele mai multe persoane care au fost diagnosticate, la un moment dat, cu depresie suferă și al doilea episod depresiv. Solutia este să învățam să recunoaștem simptomele depresiei, mecanismele de functionare și factorii declansatori . Ulterior, prin psihoterapie si hipnoterapie ,controlul gandurilor si emotiile devine puternic, permanent ceea ce duce la disparitia simptomelor perturbatoare.

 

Ne-am propus ca la Cabinetul de psihologie Drăgan Vali să oferim clienților noștri o experiență cât mai plăcută, un cadru intim în care aceștia să se simtă în siguranță , înțeleși și sprijiniți in procesul de vindecare.

 

Pe langa serviciile de psihologie, psihoterapie și hipnoterapie, organizăm in acelasi timp, diverse programe de consiliere, workshopuri și seminarii, astfel încât să ajutăm la tratarea simptomelor de oboseală cronică, atacuri de panică , stres în formă continuă, anxietate și depresie.

 

De asemenea, pentru clienții Romedic, prima întâlnire este gratuită, plus o reducere de 20% pentru pachetul de 10 ședințe.

 

Dacă te regăsești în cele menționate mai sus poți începe schimbarea stilului de viață printr-o programare la telefon , online sau la cabinetul nostru. Ne găsești pe strada Lupeni, Nr.2, Business Center din Galați.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-11-2019
Laura Tofan, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O prezență si o voce blândă, calda, liniștitoare. Ajunge cu usurinta la sufletul tău. Te simti in siguranta, protejat, si sustinut in reintoarcerea catre tine. Recomand cu drag acest terapeut cu har.

25-11-2019
Elisabeta, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un terapeut excelent. Pot spune că fără a o fi cunoscut pe doamna terapeut viața mea ar fi fost cu totul altfel:un dezastru. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine și indirect pentru cei dragi mie, mie pentru tot ajutorul oferit. Știu că este un om deosebit la care pot apela oricând cu certitudinea că mă va ajuta.Mulțumesc!!!

06-11-2019
Grasui Carmen, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O persoana foarte calma si calda. Este un psihoterapeut cu rezultate remarcabile. Recomand cu drag.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare