ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Stomatologie Stomatologie Sibiu

Sănătatea orală trebuie riguros monitorizată la orice vârstă. De aceea, în cadrul Cabinetului de Medicină Dentară și Implantologie Dr. Dragos Gabriela oferim într-un cadru plăcut și relaxant o întreagă gamă de servicii medicale stomatologice, indiferent de vârstă.


Prezentați dureri dentare, carii, sângerări gingivale, nemulțumiri privind aspectul dinților sau alte probleme de natură stomatologică? Atunci este cazul să vă prezentați la dentist!


Din diferite motive, multe persoane neglijează cariile, sar peste periajul dentar, continuă să mănânce sau să bea seara după periaj sau amână vizita la dentist până în momentul în care durerea devine insuportabilă. Nu ignorați problemele dentare, deoarece consecințele pot fi pe măsură, agravându-se afecțiunile stomatologice.


În cadrul cabinetului nostru, beneficiați de servicii medicale stomatologice de calitate, teama de dentist devine o amintire, iar prețurile sunt accesibile!


Tratăm toate tipurile de edentații, carii, afecțiuni ale pulpei dentare sau ale parodonțiului apical, oferim tratamente pentru dinții maturi, tineri sau de lapte.
Punem la dispoziția pacienților noștri o vastă categorie de proceduri stomatologice, cum ar fi:
● obturații
● tratamente endodontice
● extracții terapeutice în scop endodontic sau preventiv (în cazul dinților incluși)
● lucrări protetice fixe
● lucrări protetice semi-mobilizabile sau mobilizabile
● implanturi dentare
Tot din dorința de a vă fi aproape, oferim servicii medicale stomatologice la prețuri competitive si reduceri pentru membrii familiei clienților noștri.


Calitatea lucrărilor efectuate în cabinetul nostru este garantată de profesionalismul medical, materialele și consumabilele de calitate și aparatura performantă: cabinetul dispune de unit dentar modern, cameră intraorală, fiziodispenser pentru tratamente endodontice si implantologie, apex locator si aparat cu ultrasunete pentru tratamente endodontice, piezotom pentru interventii chirurgicale.


Garantăm servicii de calitate, promptitudine, dedicare și vrem să construim zâmbete!


Înaintea consultului este necesară o programare telefonică!
Vă așteptăm cu drag!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare