ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihiatrie Psihiatrie Cluj-Napoca

                       Consultatii medicale online

              Consultatii medicale online  se fac printr-o discutie telefonica sau online pe skype, messenger sau email si dureaza in general maxim 30 de minute. Daca este cazul consultatia medicala online se poate prelungi atat cat este nevoie.

 https://medicentrum.ro/medicii-nostri/anamaria-dragot%C4%83/

 

Simptomele bolilor mintale și ale stresului sunt cauzate, atât de factorii biologici, psihologici cât și de cei de mediu, incluzând modele de comportament disfuncțional și chiar dieta.

 

Neglijarea simptomelor de depresie, anxietate sau chiar a tulburărilor de personalitate întârzie diagnosticarea corectă și realizarea unui tratament care să ducă la o îmbunătățire a stării emoționale.

În cei patru ani de activitate am reușit să creăm un mediu cât mai confortabil, care să permită fiecăruia dintre pacienții noștri să beneficieze de o consultație de specialitate.

 

În afară de abordarea unor afecțiuni psihice generice (depresie, anxietate, tulburari de panica, probleme de somn etc.) oferim, de asemenea, expertiză în diagnosticarea și tratarea schizofreniei, bolii Alzheimer și demenței.

 

Oferim posibilitatea de a realiza consultație pe baza biletului de trimitere. De asemenea, pentru pacienții noi este important să prezinte un istoric medical al tratamentelor pe care le-au urmat până în prezent (medicamente, doze și modalitatea de administrare).

 

Medic specialist în Psihiatrie, cu pregătirea efectuată în Centrele Universitare Cluj-Napoca și Târgu-Mureș. Sunt un medic tânăr, energetic, motivat, curios, cunoștințe medicale de ultimă actualitate. Empatia si respectul pentru unicitatea fiecarui individ este motto-ul meu.

 

Vă așteptăm să ne vizitați la cabinetul Dr. Dragota Anamaria situat în Cluj-Napoca, Aurel Vlaicu nr 10 (Mărăști), pentru a afla cum vă putem veni în ajutor.

 

Consultatiile se fac pe baza de programari, mai multe detalii in sectiunea "Servicii oferite"

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare