ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Psihoterapeut, formator și supervizor Carmen Dumitrescu

 

În cei aproape 20 de ani de experiență mi-am construit un stil terapeutic bazat pe eficiență, discreție și competență, astfel încât să pot însoți clienții în procesul terapeutic, conducându-i către clarificare, confort psihic și vindecare emoțională. 

 

 Servicii oferite:

- Suport psihologic în anxietatea generată de COVID 

- Psihoterapie cu copii (vârsta între 6-12 ani), tulburări de comportament, frică, furie, etc

- Psihoterapie individuală (anxietate, atacuri de panică, fobii, etc)
- Psihoterapie de cuplu și familie
- Dezvoltare personală
- Formare și supervizare în psihoterapie de cuplu și familie

- Workshop pe diferite teme din psihoterapie, psihologie și spiritualitate

 

Ai stări de anxietate, stări depresive sau atacuri de panică? Îți dorești să afli ce se întâmplă când te simți rău, ești deprimat, ai dureri, înțepături și stări de discomfort care apar și dispar fără o cauză clară? Rezultatele analizelor sunt bune sau oricum nu justifică stările pe care le ai, iar medicul îți spune că ești sănătos și totuși tu te simți rău?
Nu te speria! Sunt doar modalități prin care psihicul tău îți spune că funcționează „pe avarie” și trebuie să mergi la psiholog pentru a înțelege ce se întâmplă cu tine și ce ai de făcut.

Ai probleme, certuri în cuplu sau comportamentul copiilor te fac să te simți depășit/ă de situație?

Ai divorțat sau te-ai separat de partener/ă, nu poți dormi, mânca și nu-ți găsești locul fără el/ea?

Te aștept în ședințele online sau în cabinetul meu, pentru clarificări, soluții și suport.

 

Psihoterapie cu copii (vârsta între 6 și 12 ani)

 

Problematica: frică, furie, agresivitate, timiditate, atacuri de panică, obrăznicie, lene, enurezis, encomprezis etc.

 

Părinții ar trebui să știe că cei mici nu se nasc cu aceste probleme, ci ele pot apărea la un moment dat în viața copilului, generate de relația cu mediul (familia, școala, grupul de prieteni, personaje admirate de el, etc), schimbări sau evenimente pe care copilul le trăiește în mod negativ. Terapia îl poate ajuta să le scoată din viața lui, sau să capete control asupra lor.

 

Lucrul cu copiii mi-a arătat că puterea lor mentală, creativitatea și imaginația lor sunt resurse pe care atunci când reușim să le mobilizăm, potențialul lor crește uimitor, la fel și capacitatea de vindecare.

 

Pentru aceste obiective, am făcut un program de 6 ședințe, care de-a lungul timpului și-a dovedit eficacitatea. Prima ședință se desfășoară doar cu părinții, sau adulții cu care stă copilul (bonă, bunici), iar celelalte 5 sunt cu copilul și ambii părinții dacă este posibil, sau copilul și măcar unul dintre părinți. Din câte am observat, eficacitatea este cam de 80%. Copiii au înregistrat cel puțin modificări pozitive în comportament, dar de cele mai multe ori rezolvarea problemei în întregime. Rezultatele apar cu atât mai repede, cu cât colaborarea părinților și respectarea temelor este mai serioasă. Schimbările benefice apărute în comportamentul copilului, au stabilitate în timp și această terapie îl ajută să își contureze în mod pozitiv imaginea de sine și încrederea în forțele proprii.

 

Dacă ați observat la copilul dumneavoastră vreuna dintre problemele menționate mai sus, vă invit să faceți o programare online sau telefonic la numărul: 0758043746.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare