ROmedic Cabinete medicale Constanta Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Psihoterapie în Constanta

Psihoterapia
G. Ionescu care defineste psihoterapia „ ca forma de tratament psihologic structurata in tehnici si metode, aplicata in mod deliberat in grup sau individualizat de catre un terapeut specializat,
- omului sanatos aflat in dificultate
- celui cu dificultati de relationare;
- celui suferind somatic pe care il conduce spre alinare;
- sau celui alienat caruia ii dezvolta capacitatea de orientare in viata si de socializare“ ( G. Ionescu, 1990, p. 24)
Psihoterapie integrativa
"Psihoterapia integrativa ofera o viziune noua, ampla despre tratamentul psihoterapeutic. Plecand de la viziunea sistemica a fiintei umane, de la conceptul corp-minte-spirit, prin abordarea integrativa se obtine o întelegere unitara a complexitatii fiintei umane, în ansamblul functionalitatii manifestarilor sale, permitand evaluarea si tratamentul unitar al pacientului pe fiecare din palierele sale, pastrand viziunea întregului, respectand unicitatea persoanei în contexul universal." ( www.psihoterapieintegrativa.ro)
Dezvoltare personala
Dezvoltatea umana este un proces care incepe inca din viata intrauterina si continua pe tot parcursul vietii. In fiecare clipa, in fiecare an apar schimbari organice sau comportamentale, stadiile de dezvolatare se succed - apar schimbari fizice, cognitive, psihosociale
Dezvoltarea personala include dezvoltarea acelor abilitati si actiuni care ajuta la o mai buna cunoastere si evolutie ( cu puncte forte si slabe) catre starea de bine a unei vieti de calitate.
Grupurile de dezvoltare personala au rolul de a aduce la un loc oameni care isi doresc schimbarea in bine in viata lor, care fac ceva pentru asta, care-si doresc aceasta stare de bine nu numai in vietile lor, intelegand ca schimbarea intr-o relatie incepe cu schimbarea din ei insisi.
Art-Terapie
" In centrul art-terapiei se afla toata bogatia, misterul si frumusetea procesului creativ". ( Judith Aron Rubin)Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare