ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Ecografie Ecografie Ploiesti

Vasile Lupu, nr. 2, bloc 32 EF, parter, Ploiesti, Prahova – punct de recoltare analize medicale

B-dul Republicii, nr. 143, bloc 31 B1 – B2, parter, Ploiesti, Prahova – consultatii de specialitate

 

ELIT MEDICAL - infiintata in august 2006 cu dorinta de a fi un partener in domeniul ingrijirilor de sanatate, alaturi de pacient si familia lui. Abordarea terapeutica la cel mai inalt nivel prin echipa medicala, tehnologia utilizata si partenerii - colaboratori este un standard imbunatatit permanent pentru a ramane in elita serviciilor medicale.


Clinica Elit Medical reuneşte sub un singur acoperiş o varietate larga de servicii: recoltare analize medicale, medicina de specialitate:urologie, pneumologie, somnologie, chirurgie vasculara, reumatologie, obstetrica- ginecologie, diabet zaharat, nutritie, boli metabolice, medicina interna, cardiologie, neurologie, endocrinologie, ultrasonografie - imagistica medicala - ecografii - cord, vasculare,de aparat urinar, abdominale, parti moi, de organ, interpretare HOLTER ECG, TA, test de efort, montare test poligrafie.
Personalul clinicii Elit Medical este reprezentat de profesionisti in domeniul sanatatii motivati de dorinta de a oferi servicii medicale de calitate - sanatate pentru familie.

Ultimele recomandări de la pacienți:

22-02-2019
Ortan Maria, 59 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

un colectiv de profesionisti, care respecta ora de programare facuta, eficienti si deosebit de amabili in oferirea de informatii. am fost impresionata de la prima vizita. recomand.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare