ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Medicină internă Medicină internă Ploiesti

Vasile Lupu, nr. 2, bloc 32 EF, parter, Ploiesti, Prahova – punct de recoltare analize medicale

B-dul Republicii, nr. 143, bloc 31 B1 – B2, parter, Ploiesti, Prahova – consultatii de specialitate; recoltare analize medicale in zilele de SAMBATA.

 

Clinica medicala ELIT MEDICAL se defineste prin echipa medicala, care dovedeste pasiune in munca sa, dedicare si sprijin pentru pacient.
In fiecare zi avem o singura misiune: sa oferim pacientilor nostri servicii medicale unice, integrate, la standarde inalte de calitate.

Principiile care ne guverneaza sunt: umanitate, dedicare, sprijin, respect si deschidere fata de pacient.

De ce sa ne alegi pe noi?

Odata ce ne treci pragul observi valorile care ne definesc: echipa medicala, adaptabilitatea la nevoile pacientilor, siguranta si suportul oferite pacientului, comunicarea si serviciile medicale de calitate.

Vechimea in domeniul de activitate este un alt plus care ne recomanda. ELIT MEDICAL functioneaza din anul 2006 si s-a dezvoltat continuu: a fost completat periodic portofoliul de analize, au fost adaugate specialitati noi si servicii conexe adaptate la nevoile pacientilor nostri.

Cu o viziune clara, aceea de a implementa standarde inalte de calitate pentru serviciile medicale oferite, garantam ca iti vom fi un partener de nadejde si durata.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

09-06-2020
Bruckner Octavian, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism și respect.

31-10-2019
Tender Vasilica, 84 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

22-02-2019
Ortan Maria, 61 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

un colectiv de profesionisti, care respecta ora de programare facuta, eficienti si deosebit de amabili in oferirea de informatii. am fost impresionata de la prima vizita. recomand.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare