ROmedic Cabinete medicale Alexandria Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Alexandria

In cadrul cabinetului se pot diagnostica si trata bolile sistemului endocrin, tulburarile metabolismului fosfo-calcic (osteoporoza, osteomalacia) precum si diete legate de obezitate.


De asemenea se pot efectua consultatii de endocrinopediatrie: pubertate precoce, tulburari de crestere,obezitate la copil si alte disfunctii endocrine la copil.


Glandele endocrine sunt: hipofiza, epifiza, hipotalamusul, tiroida, paratiroidele, timusul, suprarenalele, pancreasul endocrin, ovarele şi testiculele.


Afectiunile endocrine sunt complexe si necesita analize de laborator specifice (determinari hormonale fertilitate) precum si investigatii imagistice multiple, pentru acuratetea si precocitatea diagnosticului.

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-01-2021
Marinescu Razvan, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Medic profesionist care urmărește efectul tratamentului recomandat pe tot parcursul administrării.

17-08-2018
Nicoleta, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O persoana minunata,care explica foarte clar pe intelesul pacientului ce pasi trebuie urmati pentru vindecare!Recomand nota 10+

27-07-2018
Ionescu Eugenia Georgeta, 63 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, daruire si omenie ! Un medic exceptional care stie, poate si vrea sa vindece. Recomand fara nici o ezitare.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare