ROmedic Cabinete medicale Brașov Cabinete Psihologie Psihologie Brașov

EquilibruPsi – Echilibrul minții, trupului și al sufletului tău. Consiliere și psihoterapie centrată pe copil, adult, cuplu și familie în Brașov
EquilibruPsi s-a născut dintr-un vis frumos, început pe băncile Facultății de Psihologie și Științele Educației din Brașov. Am pornit aventura autocunoașterii acum mai bine de zece ani, dintr-o nevoie personală de a fi mai mult: am vrut să creştem, să ne dezvoltăm, să ne descoperim iubirea autentică de Sine și de alţii. Anii de formare în consiliere psihologică și psihoterapie i-am urmat în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială Română – Institutul SPER, iar certificarea noastră e acreditată de Colegiul Psihologilor din România prin Codul Unic de Înregistrare 3BV4477 .
Echipa EquilibruPsi înseamnă cinci psihologi de formare experiențialist-umanistă: Luminița Benga (Gheorghiu), Camelia Bota, Silvia Carțiș, Alexandra Ceobanu și Alina Moldovan. Valorile pe care am fundamentat Societatea Civilă Profesională de Psihologie Ceobanu, Benga, Moldovan și Bota-Rafiroiu sunt reprezentate de echilibru, armonie, colaborare, bucurie și responsabilitate. Anii de studiu, formare, abilitare profesională și experiența de până acum le investim cu încredere în servicii de consiliere psihologică, psihoterapie și dezvoltare personală, realizate în ședințe individuale sau de grup.
Ne căutăm drumul, deoarece ne este dor de ceva adânc îngropat în interiorul sufletului nostru, care să ne permită să creştem sănătos, să ne dezvoltăm, să fim… Credem că trupul fizic este doar o parte din realitatea existenţei noastre și considerăm necesar să explorăm planurile mai profunde – mental, emoţional şi spiritual. Viziunea noastră este aceea ca prin metode holistice să contribuim la atingerea echilibrului interior, la descoperirea și trăirea bucuriei de A Fi.
Fie că ești în căutarea unui psiholog în Brașov sau ai doar câteva întrebări legate de anumite sentimente, situații sau stări pe care le traversezi, echipa noastră îți stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 9-20. Te invităm într-un spațiu primitor, relaxant și securizant emoțional, pentru a găsi împreună un nou echilibru în viața ta!

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-07-2019
Oana, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Din momentul în care am păşit în cabinet, m-am simţit în siguranţă şi liniştită. Şedinţele de terapie au fost eficiente şi au condus curând la refacere totală, deşi, ca orice om suferind de anxietate, aş fi crezut că nimic nu mă poate ajuta.O recomand cu mare căldură pe d-na psihoterapeut Alina Moldovan, o persoană de o calitate umană şi profesională de excepţie. Am simţit, dincolo de sprijinul terapeutic oferit, o empatie puternică, datorită căreia sunt din nou omul întreg care am fost.

06-07-2019
Adina, 42 ani

Părerea generală: Mulțumit

La terapie nu mergi pentru ca vrei ci pentru ca ei nevoie, dar nici nu mergi permanent ci doar pa apuci sa te redresezi dupa loviturile primite de la viata. O recomand pe Alina Moldovan, deoarece si datorita ei azi in fotografii arat extraordinar, fericirea nu poate fi disimulata in fata camerei iar ea m-a ajutat sa ma regasesc dupa o perioada foarte incercata din viata mea.

29-08-2017
Marian Cernauteanu, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

EquilibruPsi este locul unde iti poti gasi raspunsuri la orice problema/ situatie cu care te confrunti. Este locul unde se poate face declick-ul in viata ta.
Am intalnit aici intr-un cadru foarte placut si relaxant, oameni frumosi, prietenosi si dedicati activitatii pe care o desfasoara.
Recomand cu drag!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare