ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Brasov

ESdent este o clinica stomatologica de referinta in Brasov, dotata cu aparatura de ultima generatie si o echipa de profesionisti in toate domeniile stomatologiei. Clinica ofera o servicii stomatologice complete: de la chirurgie dentara, implanturi dentare, protetica dentara, ortodontie, cosmetica dentara, endodontie, la stomatologie copii, utilizand materiale performante si tehnologie inovatoare de ultima generatie.

Locatii:

Calea Bucuresti, nr. 50, tel.: 0368.808.122, email: office2@esdent.eu

Str. Carpatilor, nr. 39, tel.: 0268.808.111, email: office@esdent.eu

Servicii stomatologice complete - Suntem pregatiti pentru orice situatie: de la igiena si cosmetica dentara pana la cele mai complicate interventii chirurgicale sau implanturi.

Protocol strict de sterilizare - Toate instrumentele noastre sunt sterilizate inainte de utilizare, siguranta pacientilor fiind o prioritate pentru noi.

Echipa ESdent este formata din 30 de profesionisti care asigura servicii stomatologice de cea mai buna calitate, la orice ora din zi si din noapte.

Aparatura moderna - Tehnologia ne ajuta sa oferim servicii de calitate, suntem la curent cu ultimele inovatii si implementam permanent echipamente si metode de lucru de ultima generatie.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-05-2021
Ion Gabriela, 24 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Bună dimineața!
Părere generală: Foarte mulțumită!
La Clinica Esdent tot personalul medical este amabil și profesionist, iar igiena e impecabilă. Doamnul Doctor Sandita Dan e un medic excepțional, are răbdare cu pacienții, le explică fiecate etapa a testamentului, le acorda atenția cuvenită și este un om calm și foarte deschis. Plus că la dânsul nu are cum să-ți fie frică. Mi-a efectuat 2 intervenții chirurgicale și tratamente endodontice. Îi mulțumesc domnului doctor! Felicitări cu stimă și respect!

13-02-2019
Anca Gritu, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O experienta super, in conditia in care pacient a fost o fetita de 2 ani si 10 luni, care vrea zi de zi sa revina!

12-06-2018
Tamasan, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Personal foarte amabil ,iar domnul doctor Săndiță este un om excepțional . Felicitări!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare