ROmedic Cabinete medicale Giroc Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Giroc

Devotamentul medicilor, profesionalismul, calitatea actului medical și aparatura medicală performantă sunt calități ce susțin activitatea Centrului Medical Estet&Gyn și ne recomandă ca un aliat de încredere în lupta pentru menținerea și restabilirea sănătății.

 

Asigurăm o gamă variată de servicii medicale pentru sănătatea femeilor și corectarea imperfecțiunilor corporale, pentru îmbunătățirea stării de sănătate, a calității vieții și a aspectului fizic!
 

Profesionalismul și performanța sunt principiile după care ne ghidăm în activitatea noastră. Vă așteptăm pentru consultații, monitorizare, analize, investigații, intervenții și tratamente.

 

Suntem alături de voi pentru a vă ajuta să fiți sănătoși și pentru siguranța voastră! Suntem interesați de starea de sănătate, starea de bine și împlinire a pacienților noștri!

 

Aici puteți beneficia de consultații medicale de specialitate, ecografii, videocolposcopii, intervenții medicale, servicii de planning familial, servicii de chirurgie plastică și estetică.

Intervențiile se realizează în condiții de maximă igienă și confort, susținute de tehnici și tratamente inovative, aparatură de ultimă generație, și nu în ultimul rând seriozitate, promptitudine și eficiență.

 

Vă așteptăm cu drag!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare