ROmedic Firme medicale Recrutare personal medical

Eutalia este o companie care lucrează cu continuitate, angajament și profesionalism în sectorul socio-sanitar, desfășurându-și activitatea pe întreg teritoriul italian.

 

Datorită experienței dobândite și structurii organizatorice aflate în posesia sa, garantează intervenția promptă și hotărâtoare, prin utilizarea personalului înalt calificat și prin utilizarea celor mai bune produse și materiale existente pe piață, perfect în conformitate cu legea.

 

Pentru a garanta un sprijin complet în conformitate cu nevoile clienților publici și privați, Eutalia oferă următoarele tipuri de servicii:
- Proiectarea și implementarea serviciilor ad-hoc;
- Flexibilitatea în gestionarea datelor informaționale și integrarea software-ului specific la cererea clientului;
- Pregătirea personalului înalt calificat și actualizat constant prin organizarea de cursuri ECM atât pentru personalul intern, cât și pentru cel extern al Cooperativei;
- Procese centralizate de recrutare și plasare a locurilor de muncă în cadrul serviciilor sociale și de sănătate și birourilor administrative.

 

Misiune

 

Oferim servicii care garantează asistență durabilă și personalizată prin contribuția personalului calificat atent la îmbunătățirea continuă a performanței lor.

 

Valori

 

- Punctualitate - competență - profesionalism
- Corectitudine și transparența proceselor de afaceri
- Politică integrată și implicarea resurselor
- Securitate și responsabilitate socială
- Protecția și îmbunătățirea competențelor

Recomandări produse:

Cautam asistenti medicali pentru Italia Cautam asistenti medicali pentru Italia

EUTALIA, societate specializată în gestionarea serviciilor sanitare, caută 20 de asistenți medicali pentru a putea fi introduși imediat în diverse structuri publice și private...