ROmedic Cabinete medicale Alexandria Cabinete Pneumologie Pneumologie Alexandria

Centrul Medical Exmed își exercită în prezent serviciile de imagistică medicală la cele mai înalte standarde de performanță într-un spațiu modern și elegant.


Știm că sănătatea este cel mai important lucru, și de aceea vrem să vă ajutăm să aveți grijă de ea!


Centrul este dotat cu echipamente medicale de ultimă generație, asigurând servicii complexe de diagnostic și imagistică medicală, într-un cadru relaxat și plăcut.


Asigurăm investigații imagistice cu detalii anatomice excelente ale țesuturilor și organelor, mai precis examinare CT cerebrală, orbitală, a sinusurilor cranio-faciale, a toracelui, ficatului sau pancreasului, angiografie CT etc., pentru depistarea rapidă a oricăror leziuni, formațiuni tumorale, accidente vasculare ischemice, hemoragii, infecții, pentru stadializarea tumorală etc.


Vrem să ridicăm standardele serviciilor de imagistică și să satisfacem cele mai exigente cerințe! Vrem ca tu să beneficiezi de calitate, seriozitate, promptitudine, toate într-un singur loc!


De asemenea, la noi puteți beneficia de ecografii abdominale, pelvine, tiroidiene etc. la prețuri avantajoase.


Cu ajutorului aparatului modern de mamografie puteți beneficia de un diagnostic rapid și sigur, pentru analiza și măsurarea structurii și densității sânului, pentru depistarea asimetriilor, nodulilor sau prezența oricăror modificări care apar.


Vă punem la dispoziție și servicii de testare a densității osoase prin osteodensitometrie , pentru analiza mineralizării osoase și pentru depistarea rapidă a osteoporozei.


Sub deviza - Calitate, Promptitudine, Seriozitate- vrem să fim un aliat de nădejde pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și să vă mențineți calitatea vieții și pentru a facilita accesul pacienților la investigații medicale moderne la tarife avantajoase.


Un simplu apel telefonic vă poate schimba viața. Nu ezitați să ne contactați!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare