ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

Echipamente Medicale Specializate
Mobilier & Sisteme de Gaze
Management Spitalicesc


Interesul companiei EYECON MEDICAL este focalizat către spitalele de stat şi private, către cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialişti, către clinicile private de dermatologie şi cosmetică, chirurgie plastică, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, precum şi către cabinetele şi clinicile veterinare, putând dota toate spaţiile existente, de la sala de aşteptare până la blocul operator.

 

Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura, prin oferta sa de mobilier medical şi spitalicesc, confortul personalului medical şi al pacienţilor, la cele mai înalte standarde europene.

 

Oferta complexă, prestigiul furnizorilor reprezentaţi şi seriozitatea companiei noastre, ne îndreptăţesc să afirmăm că EYECON MEDICAL este furnizorul complet de echipamente si mobilier medical şi spitalicesc de care aveţi nevoie!

 

Portofoliu – Furnizorii reprezentaţi şi promovaţi în exclusivitate de către EYECON MEDICAL în România şi echipamentele medicale fabricate de aceştia sunt:

   

 

 • ACEM (Italia) – Producător de sisteme medicale de iluminare cu LED pentru examinări şi intervenţii chirurgicale; lămpi și sisteme de lămpi cu unul, două, trei sau patru brațe, cu sau fără cameră video (SD, HD) încorporată: lumină clară, omogenă și fără umbre, fiabilitate și confort vizual maxim, ergonomie și poziţionare ușoară, compatibilitate cu aerul laminar din sala de operaţii.
 • ANGELANTONI (Italia) – producător de echipamente pentru morgă și camere morture: mese de disecție, mese de autopsie, cărucioare transport, camere morture prefabricate.
 • BORDA (Turcia)Producător de soluții de localizare RFID (prin radio-frecvență) în timp real a persoanelor (nou-nascuți, personal medical, pacienți) si a echipamentelor medicale, precum si managementul înregistrării, inventarierii și întreținerii echipamentelor. Compania a dezvoltat soluția de monitorizare prin cercetare în birourile proprii de la Universtiatea Tehică din Istanbul precum și de la Universitatea „South Florida” din Statele Unite ale Americii, primind in 2018 premiul pentru Cea mai buna implementare RFID în sistem medical la a 12-a ediție a premiilor „RFID Journal” (Orlando – S.U.A.) pentru proiectul „Adana Integrated Healthcare Campus” din Turcia.
 • CISA (Italia) – Producător de linii complete de sterilizare (CSSD), mașini de spălat și dezinfectat instrumentar, sterilizatoare cu formaldehidă, cu plasma sau cu abur; autoclave table-top de capacitate mare; sisteme de distrugere și/sau sterilizare locală a deșeurilor medicale; tuneluri de spălare și dezinfectare; soluții avansate de trasabilitate și raportare pentru sterilizare.
 • COREMEC (Italia) – mobilier medical şi spitalicesc (paturi, canapele, mese chirurgicale, dulapuri, mese, scaune, noptiere); lămpi medicale; articole de mobilier din inox pentru prosectură şi laboratoare de anatomie patologică; trolii medicale multifuncţionale.
 • DELTA P (Italia) – sisteme de gaze medicale, anestezice şi vacuum (console de perete şi tavan pentru blocul operator, ATI şi saloane pacienți, unităţi terminale de distribuţie gaze medicale, aer comprimat şi azot, unități terminale de evacuare gaze anestezice, sisteme de monitorizare şi alarmare, unităţi centrale automate).
 • EUROCLINIC (Italia) – marcă de unituri ORL complet echipate, fotolii pentru examinări şi intervenţii ORL, fotolii pentru consultaţii ginecologice şi pentru podologie, taburete medicale pentru specialişti şi mobilier modular pentru cabinete, pentru multiple specializări.
 • FAVERO (Italia) – producător specializat de mobilier medical care îmbină cu succes principiile tehnologiei cu designul modern într-o gamă variată de culori: saloane VIP complet utilate (paturi, noptiere, mese, scaune), unituri multifuncţionale pentru neonatologie, brancarde profesionale, mobilier modular pentru recepţie, scaune transport pacient etc.
 • GINEVRI (Italia) producător de echipamente pentru neonatologie: incubatoare staționare și de transport pentru nou-născuţi, sisteme de încălzire pentru terapie intensivă (mese radiante), ventilatoare pediatrice, lămpi fototerapie, bilirubinometre, monitorizare oxigen, dispozitive pentru oxigenoterapie, pătuţuri, cântare pediatrice.
 • INNOMED MEDICAL (Ungaria) – Producător de echipamente pentru cardiologie și radiologie: dispozitive ECG compacte mobile sau staționare, holtere ECG; sisteme pentru ecocardiografie de stres și ergospirometrie; defibrilatoare și monitoare funcții vitale; sisteme “all in one” pentru radiografie, fluoroscopie, radiologie toracică, examinări gastroenterologice; sisteme mobile sau staționare pentru radiologie clasică sau digitală; generatoare raze X.

 • KANMED (Suedia) – producător de sisteme inovative şi eficiente de încălzire a pacientului, pentru neonatologie şi pentru blocul operator, la cele mai înalte standarde.
 • LM MEDICAL DIVISION (Italia) – articole şi sisteme de distribuţie gaze şi fluide medicale, vacuum şi evacuare gaze anestezice; console cap-pat şi console de tavan pentru UPU, săli de operaţii, ATI şi saloane pacient; braţe telescopice pentru sistemele de separare pacienți, cu prindere pe perete sau cu suport independent.
 • MECCANOTTICA MAZZA (Italia) – unituri oftalmologice, fotolii pentru examinări oftalmologice, mese electro-hidraulice pentru echipamente medicale, lămpi cu fantă, scaune şi taburete medicale şi chirurgicale, mobilier modular fix şi mobil pentru cabinete şi optică medicală.
 • NUOVA BN (Italia) – mese chirurgicale mecanice şi electro-mecanice radiotransparente cu accesorii pentru toate specializările chirurgicale; sisteme de transfer şi transport pacient; mese de naşteri.
 • SECA (Germania) – producător de echipamente de măsurare de înaltă precizie: cântare staţionare, mobile, pentru nou-născuţi, pediatrice, cu platforma, bariatrice; dispozitive multifuncţionale cu transmitere wireless a datelor; analizoare pentru compoziţia masei corporale.
 • SHD (Sorima Hospital Development) (Italia) – sisteme modulare pentru compartimentarea tuturor spaţiilor medicale – podele, pereţi şi tavane pentru camere curate, uși, ventilaţie medicală cu flux de aer laminar – pentru UPU, săli de operaţie, ATI şi saloane pacient.
 • SIARE Engineering International Group (Italia) – producător de renume pentru echipamente de anestezie, reanimare, terapie intensivă şi urgenţă.

 

Oferta serviciilor asigurate de EYECON MEDICAL:

#  Servicii de proiectare, design şi consultanţă în afaceri medicale;

#  Implementarea de soluţii pentru realizarea de infrastructura spitalicească;

#  Livrarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor medicale;

#  Training pentru personalul medical al beneficiarului;

#  Service în garanţie şi post-garanţie;

#  Service post-garanţie şi asistenţă tehnică la instalare pentru echipamente furnizate de alte companii;

#  Propunere de soluţii de finanţare;

#  Management spitalicesc.

 

EYECON MEDICAL este avizată de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII – AGENȚIA NAȚIONALĂ A MEDICAMENTULUI ȘI A DISPOZITIVELOR MEDICALE pentru activitatea de REPARARE, MENTENANȚĂ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE/INSTALARE A DISPOZITIVELOR MEDICALE de uz general, ATI, instalații și fluide medicale, oftalmologie, stomatologie, diagnostic in vitro și chirurgie.

 

Echipa EYECON MEDICAL oferă o gamă variată de servicii și lucrări de calitate la standarde europene și prețuri competitive, deținând echipamente performante de ultimă generație și o competență tehnică ridicată pentru mentenanță, calibrare și reparare a echipamentelor medicale. Specialiștii echipei tehnice a companiei noastre, alături de pregătirea și experiența relevantă detinută, au dobândit competență ridicată prin numeroase stagii de training efectuate în cadrul firmelor partenere – producători și furnizori de renume din Italia, Franța, Germania, Marea Britanie, Suedia, Spania, Turcia și Ungaria.

 

ACTIVITATEA DE SERVICE este autorizată și certificată din punct de vedere al calității de S.R.A.C., asigurând o gamă de servicii foarte diversificată și acoperind următoarele domenii:

 

UZ MEDICAL/GENERAL SPITALICESC:

sterilizatoare cu aburi sau cu aer cald, mașini de spălat instrumentar, spălătoare ploști, tărgi mobile și tărgi radiotransparente, trolii, mese pentru instrumentar, dulapuri medicale, lavoare chirurgicale, mese-pat pentru naștere, uși simple și duble culisante sau batante, sisteme de compartimentare pentru sala de operații, instalații pentru gaze și fluide medicale

 

ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ:

monitoare funcții vitale, pulsoximetre, defibrilatoare, aparate de anestezie, aparate de ventilație pulmonară, mese radiante și incubatoare, sisteme de încălzire pentru pacienți, seringi automate, pompe peristaltice,

stative pentru perfuzie, paturi ATI

 

REUTILIZABILE PENTRU CHIRURGIE:

electrocautere, aspiratoare chirurgicale, mese de operație, lămpi de operație

 

ELECTROMECANICE:

EKG-uri, fotolii rulante cu antrenare manuală, scaune ginecologice, cărucioare pentru invalizi, negatoscoape

 

OFTALMOLOGIE:

unituri oftalmologice, mese, scaune, proiector teste

 

DIAGNOSTIC IN VITRO:

centrifugi

Recomandări produse:

UNIT O.R.L. OTOCOMPACT UNIT O.R.L. OTOCOMPACT
Producător: EUROCLINIC - Italia

Unitul O.R.L. compact si ergonomic, mobil pe 4 roti antistatice pivotante, prevazut cu sistem electronic controlat prin micro-procesor. Structura metalica usoara, acoperita in camp...

Preț: La cerere
Unit pentru infasat nou - nascut (FA 90BS L) Unit pentru infasat nou - nascut (FA 90BS L)
Producător: FAVERO - Italia

• Unit pentru infasat nou - nascut cu top dintr-o singura bucata, compus in partea inferioara din 2 compartimente prevazute cu cate 2 usi...

Preț: La cerere
Troliu medicamente fara sertare (cod 9CL6101) Troliu medicamente fara sertare (cod 9CL6101)
Producător: FAVERO - Italia

Troliu pentru medicatie tip monobloc, fabricat din polyethilen liniar pigmentat, usor de curatat si dezinfectat. Este prevazut cu laterale anti-cadere pe marginea topului...

Preț: La cerere
UNIT OFTALMOLOGIC 10.090.00 UNIT OFTALMOLOGIC 10.090.00
Producător: MECCANOTTICA MAZZA - Italia

Compact, modern si ergonomic, fix avand baza de sustinere metalica solida, acoperita cu carcasa din material plastic. - Compus din consola centrala, scaun...

Preț: La cerere
INCUBATOR  NEONATAL POLYTREND INCUBATOR NEONATAL POLYTREND
Producător: GINEVRI - Italia

• Se distinge prin tehnologia inovatoare, fiabiliatate, fiind foarte usor de utilizat, curatat si sterilizat • Carcasa, baza si celelalte componente principale sunt sunt...

Preț: La cerere