ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Laborator de analize Laborator de analize Cluj-Napoca

Centrul Finas Medical este o unitate medicala privata care de la constituire s-a dorit a fi aproape de pacienti prin: pozitionare, serviciile medicale acordate, diversitatea lor, calitatea resursei umane, atitudine.
Este amplasat pe Calea Manastur nr. 105, asigurand un acces facil pentru pacientii din cartierul Manastur, zona Plopilor, centru. Fiind amplasat pe artera principala de intrare in oras, da posiblitatea accesului usor pentru pacientii din zona de vest a orasului (Floresti, Gilau, etc.).
Centrul medical este functioneaza la parterul si mezaninul unui bloc de locuinte, iar configuratia spatului permite o separare a activitatilor strict medicale de activitatile administrative si receptie. La parter se afla receptia, vestiar, oficiu, grup sanitar personal, iar la mezanin spatiile destinate activitatilor medicale.
Dispune de cabinete de consultatii cu urmatoarele specialitati:
- Obstetrica ginecologie;
- Endocrinologie;
- Alergologie;
- Medicina muncii;
- Dermatologie;
- Hematologie;
- Pediatrie;
- Acupunctura;
- Medicina Interna;
- Camera de recoltare probe biologice;
- Sala recuperare medicala care dispune de vestiar, grup sanitar propriu;

Politica centrului, de dotare cu echipamente performante, selectarea atenta a personalului, (personal cu experianta alaturi de personalul tanar) fac posibila asigurarea unor servicii de foarte buna calitate:
- Consultatii de specialitate in domeniile de mai sus;
- Recuperare medicala;
- Ecografii;
- Analize medicale;

Constructia si amenajarea spatiului permite un acces usor si rapid al persoanelor care prezinta un grad ridicat de dificultate in ce priveste deplasarea.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare