ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Chirurgie vasculară Chirurgie vasculară București

        Cu peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică, Dr Elena Marincea este medicul chirurg cu o întreagă viață profesională dedicată frumuseții trupului omului.

        A absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF Carol Davilla București în anul 1978. În perioada 1977-1980, a executat stagii de chirurgie generală, obstetrică-ginecologie și ATI în clinici de prestigiu – Spitalul Clinic Caritas, Spitalul Clinic Carol Davilla București. Din 1980, începe rezidentiatul pe Specialitatea de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri la Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București, sub îndrumarea profesorului dr A. Ionescu.

        În 1981 devine medic specialist, specialitatea Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Arsuri la Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu. Până în 1989 a lucrat prin rotație la Secţia Chirurgie Plastică și Arși a spitalului, iar din 1990 devine medic primar specialitatea chirurgie plastică și reparatorie.

        În anul 1991, câștigă prin concurs o bursă M.I.S.E.CO, devenind bursieră a statului francez. A efectuat bursa de chirurgie plastică și microchirurgie la C.H.U. Rangueil Touluse, sub îndrumarea profesorului dr. M. Costagliola, specializându-se în tehnicile specifice chirurgiei estetice. În timpul specializării în Franța, obține diploma de „Tegumentologie et brulollogie applique”, iar în 1994 obține ”Diplomee du College Francais du Chirurgie Platique Reconstructive et Estetique”.

        La revenirea în țară, implementează în practica chirurgicală curentă intervenții de chirurgie estetică, fiind printre primii medici chirurgi din România care a efectuat implanturi mamare și lipoaspirație.

        În perioada 1994-1995 este bursieră a uneia dintre cele mai prestigioase universități americane - Duke University Medical Center North Carolina, aprofundând tehnicile chirurgiei plastice reparatorii și mai ales ale chirurgiei estetice. În 1995 devine Doctor în Știinte Medicale - susține teza de doctorat cu tema „Influența hormonilor suprarenali și tiroidieni în fiziopatia arsului” sub îndrumarea profesorului C. Dumitrache din cadrul institutului C.I.Parhon, București.

        În 1996 publică monografia „Noutăți în fiziopatologia arsului”, editura Carter, București. Au urmat nenumărate specializări, supraspecializări și conferințe de specialitate în chirurgie și proceduri estetice în Franța, Anglia, Italia, Dubai, Thailanda.

        În anul 1999, înfiintează Clinica de Chirurgie Estetică „Fix Clinique” căreia, până în prezent, i-au trecut pragul peste 3000 de pacienți care au ales o clinică cu tradiție în chirurgie și proceduri estetice, experiența de peste 35 de ani în chirurgie plastică și profesionalismul doamnei dr Elena Marincea fiind pentru toți aceștia certitudinea unei reușite.

        Programări și consultații la telefon 0722529728.

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-10-2018
Bianca V., 30 ani

Părerea generală: Mulțumit

Servicii ireprosabile si profesionalism! Programarea a fost rapida, pretul fara concurenta, amabilitatea personalului deosebita, iar interventia(de septo-rinoplastie) a fost lipsita de orice durere, avand un rezultat natural si foarte frumos. Am recomandat cu succes clinica altor 2 persoane si recomand in continuare celor interesati, cu toata increderea! Tineti-o tot asa FixClinique, felicitari!

04-06-2018
Necula Ana-Cristina, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna doctor Elena Marincea este un înger trimis pe Pământ pentru a ajuta oamenii iar harul mâinilor dumneaei creeaza artă. Mulțumesc din suflet pentru perfecțiunea tuturor serviciilor dvs! Respect, sănătate și pe curând.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare