ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Bucuresti

KINETOTERAPIE

TERAPIA SCHROTH

MASAJ TERAPEUTIC MIOFASCIAL

DRENAJ LIMFATIC MANUAL

REFLEXOTERAPIE

 

Afecțiuni tratate:

 • Scolioză, cifoză, lordoză şi combinații ale acestora
 • Discopatie lombară, lombosciatică, hernie de disc lombară/cervicală
 • Spondiloză
 • Spondilită anchilozantă
 • Fracturi
 • Entorse
 • Luxații
 • Periartrită scapulo-humerală
 • Leziuni de menisc
 • Leziuni de ligamente
 • Coxartroză Gonartroza
 •  

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-12-2019
Nastase Jana, 72 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In urma mastectomiei sanului stang, au inceput sa mi se umfle din ce in ce mai mult bratul si mana stanga, fiind diagnosticata cu limfedem pe membrul superior stang, medicul recomandandu-mi drenajul limfatic ca tratament. Astfel, am apelat la serviciile cabinetului de recuperare medicala Fizicalmed si ale doamnei kinetoterapeut Iuliana Ion care mi-a oferit un tratament prin drenaj limfatic manual si bandajare cu fese compresive. Sunt foarte multumita de rezultatul obtinut, in prezent bratul stang si mana stanga fiind mai putin umflate si mai usoare. Voi continua tratamentul pentru a mentine efectul obtinut si recomand cu multa incredere serviciile oferite de doamna kinetoterapeut Iuliana Ion.

06-12-2019
Nicoleta, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu multa caldura pe doamna kinetoterapeut Iuliana Ion. In urma unei artroscopii pe umarul stang, am avut nevoie de sedinte de kinetoterapie pentru recuperarea mobilitatii.
Dupa un alt eveniment nedorit din anul acesta, in luna ianuarie, care mi-a adus o fractura pe radiusul mainii stangi, foarte aproape de incheietura mainii, fractura care nu s-a stabilizat sub gips si a necesitat o fixare chirurgicala, cu placuta si suruburi, am avut nevoie de sedinte de kinetoterapie. Dupa operatie, mana mea era foarte rigida, nu puteam sa-mi inchid pumnul sau sa-mi mobilizez articulatia mainii si ma durea foarte tare  Pentru sedintele de kinetoterapie am apelat din nou la dumneaei. M-a tratat la fel de bine ca prima data, dar cel mai mult m-a incurajat continuu spunandu-mi ca-mi voi reveni foarte bine. Acum, sunt foarte bine, mi-am recapatat intru totul mobilitatea, dexteritatea, dar si forta pe care le aveam inainte de eveniment.
Ii multumesc tare mult d-nei kinetoterapeut Iuliana Ion si va recomand sa apelati cu toata increderea la sedintele de kinetoterapie ale doamnei.

08-07-2017
Raluca Teodorescu, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am apelat la serviciile Fizical Med pentru mama mea care se recupereaza dupa o operatie de glioblastom. In urma spitalizarii prelungite si a lipsei de exercitiu fizic ramasese foarte slabita fizic si nu stiam in ce masura isi mai poate recupera functiile motorii. In aproximativ zece sedinte de recuperare a reusit sa faca la inceput cativa pasi sustinuta din ambele parti si apoi sa parcurga distante din ce in ce mai mari cu mai multa usurinta. Multumim din suflet pentru profesionalism si rabdare! Familia Teodorescu


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!