ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Medicină sportivă Medicină sportivă Iasi

Consultatii nutriționale,programe de nutriție personalizate și asistentă individuală aliniate la cele mai înalte standarde calitative.

Programul nutrițional personalizat se realizează pe baza Metabolismului Bazal, în functie de nevoile energetice și de factorii nutritivi (proteine, glucide, lipide, minerale, vitamine, apă) specifici organismului dumneavoastră.

In realizarea dietei individualizate se ține cont și de preferințele alimentare, intoleranțe, afecțiuni, probleme de sănătate ( gastrită, gută,sindrom de colon iritabil, tiroidă autoimună, steatoză hepatică colesterol crescut, etc) activitatea fizică sau programul de la serviciu, se poate personaliza în funcție de orele petrecute la sală, la pilates sau la antrenament.

Un program personalizat de nutriție se poate realiza doar pentru completarea prin alimentatie a carențelor precum lipsa de Calciu sau de Fier în organism, care răspund sau nu tratamentului administrat. în această categorie intră și scăderea colesterolului seric, a trigliceridelor și a LDL realizabilă prin dietă specifică - alimentară - și schimbarea stilului de viață pentru îmbunătățirea analizelor.

Reglarea și controlul obezității și a celor enumerate mai sus se realizează exclusiv prin dietă.

Tipurile de programe nutriționale se pot găsi mai detaliat în secțiunea album photo.

Terapia nutrițională și suportul este asigurat pe toata perioada dietei prin implementarea unui stil de viată sănătos, prin atingerea unei greutăți ideale și menținerea acesteia tot parcursul vieții.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare