Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
Stigmatizarea se combate prin actionarea in instanta a agresorilor intocmai ca si un agresor fizic care iti provoaca o vatamare corporala. Legislatia romana da posibilitatea actionarii in instanta civila pentru daune morale a agresorilor psihologici fie ca hartuitori morali, fie ca discriminatori sau adoptatori ai unui tratament diferential fata de bolnavul psihic. Nu stiu de ce ocolesc majoratitatea celor care practic propun masuri de combatere a stigamtizarii, demersul in instanta. Practic daca nu spuneti si aceasta cale ce poate fi urmata, considerati bolnavul psihic demn de mila si de supunere ori de acceptare a unui prejudiciu moral si daunator sanatatii lui emotionale si psihice, ce se poate agrava prin boli psihice serioare. Eu va indemn, nu va lasati actionati in instanta agresorul, nu va opriti la statutul de victima si va urez sa aveti putere sa va sustineti cauza in instanta civila si sa obligati agresorul la despagubirea dvs. cu daune morale. Precizez ca va puteti si adresa Politiei Romane in caz de hartuire morala /stigmatizare, Incpectoratelor de munca, dar acestea doua, din lipsa totala de experienta in domeniu, sunt mult inapoiate in masurile pe car ele iau. Aceasta e partea trista. Ce parere aveti?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 1Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 10Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 3Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
- 1Incepere tratament disparitie somn :)
- 8Tu scapă omenirea de suferință cu șanse de reușită de 100% prin această metodă!