Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica

As mai avea o problema care ptr mine este mai importanta. Am o fetita de 6 ani si nu poate respira bine in special pe partea dreapta nefiind racita. M-am uita la ea in nasuc si am observat ca si ea are rinita.Are si ea o unflatura cum aveam si eu inainte de operatie numai ca la ea difera culoarea si nu astupa chiar intreaga nara. Culoarea unflaturii este la fel ca pielea din nas, la mine inainte de operatie era rosie vinetie. ce pot face cu fetita ? trebuie sa merg la medic sau e posibil sa fie o rinita alergica sezoniera. trebuie sa urmeze un tratament ceva? Am uitat sa spun si poate e important. Noi locuim langa o ferma de porci si chiar perete in perete pot spune cu cladirea unde se face mancare ptr ei.Aici ca si peste tot in lume se folosesc si chimicale la hranirea lor ptr a creste mai repede. Nu stiu daca asta e un motiv ptr problemele noastre dar am zis ca e bine de precizat. MULTUMESC MULT

DVs.. trebuei sa mergeti la Medicul care va operat si sa.i spuneti ca nu sunteti multumita de rezultat
trebuei sa se uite in nas sa vada daca nu sau format sinechii care impedica respiratia

asteptarea nu duce la autovindecare niciodata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 10leucemia sau nu?
- 37otomastoidita cronica supurata colesteatomatoasa ureche st
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 4Lueta alungit si deviatie de sept
- 4rinoplastie dupa deviatie sept
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 0Dupa operatie de devietie de sept
- 1ureche infundata
- 4rinosinuzita cronica si hipertrofie bilaterala
- 6Rinita incurabila?
- 5expectoratie abundenta
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 1operatie de deviatie de sept
- 3sinuzita maxilara, rinita
- 1Operatie deviatie sept si polipoza - indepartare cornet nazal, sinechii septo-turbinare
- 1Rinita nu raspunde la tratament
- 0Deviatie de sept
- 10Rinita subacuta
- 1Operatie de deviatie de sept
- 5Deviatie sept + sinuzita cronica
Mai multe informații despre: Rinita Deviatia de sept nazal