Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut

Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute, dar doar pe un picior si am crezut ca poate m-a ciupit vreo insecta, dar mi-au trecut in scurt timp.
Insa acum de vreo saptamana mi-au aparut iarasi, pe tot corpul si au in varf o vezicula (daca pot sa zic asa)...ceva zemos si imi apar din ce ince mai multe si imi provoaca mancarimi.
Mentionez ca nu am mancat mezeluri sau alte lucruri care sa cred ca au fost poate expirate.
Multumesc,
Catalina
Insa acum de vreo saptamana mi-au aparut iarasi, pe tot corpul si au in varf o vezicula (daca pot sa zic asa)...ceva zemos si imi apar din ce ince mai multe si imi provoaca mancarimi.
Mentionez ca nu am mancat mezeluri sau alte lucruri care sa cred ca au fost poate expirate.
Multumesc,
Catalina
5 comentarii

Probabil ca ai facut un "prurigo acut", adica o reactie alergica care se declanseaza de obicei dupa o intepatura de insecta! Ar fi bine sa te vada un dermatolog pentru a vedea daca se confirma diagnosticul si pentru a-ti recomanda un tratament.

Ma manca pielea foarte rau si am fost la dermatolog unde mi-au spus ca am prurigo. sc.(asa mi-au scris la diagnostic). As vrea si eu o parere daca se poate despre medicamentele care mi le-au dat ca nu prea m-au lamurit si ce am mai exact.
flonidan 1 tb/ zi timp de 7 zile
medrol 4 mg 4tb/zi timp de 4 zile dupa care 3tb/zi timp de 3 zile
advantan unguent seara
crotamitan solutie ori crema SAU permetrin (elimite) solutie ori crema (eu nu am gasit nici una din acestea 2, mi-au spus ca nu au avut aceste medicamente niciodata.eu sunt din Galati). Si sedintele puva au vro importanta mare? sau nu e neaparat sa le fac?
Multumesc
flonidan 1 tb/ zi timp de 7 zile
medrol 4 mg 4tb/zi timp de 4 zile dupa care 3tb/zi timp de 3 zile
advantan unguent seara
crotamitan solutie ori crema SAU permetrin (elimite) solutie ori crema (eu nu am gasit nici una din acestea 2, mi-au spus ca nu au avut aceste medicamente niciodata.eu sunt din Galati). Si sedintele puva au vro importanta mare? sau nu e neaparat sa le fac?
Multumesc

Cred ca ar trebui sa cereti si parerea altui dermatolog!.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bube pe piele
- 2bubite pe picioare si pe maini
- 4bube rosii..ajutor
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 2Boala de piele?
- 7bubite rosii pe picioare
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 6bubite grupate.pe umeri, abdomen si pe maini
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 4transplant piele
- 3piele cu bubite
- 6bube pe brate cam de o luna
- 3Bube pe piele
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 3Boala piele-zona mainii
- 3Bubite rosi pe corp!
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 2Bubiţe roşii-maronii pe umăr şi piept
- 1Bubite rosii pe maini
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
Mai multe informații despre: Pielea bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: