afectiune genitala in urma folosirii unui gel vaginal
Buna ziua!
Am si eu o problema de ceva timp ca urmare a folosirii unui gel vaginal din comert care a avut ca si consecinte ulterioare un prurit intens, durere la contact si un disconfort permanent in zona genitala.Am facut nenumarate investigatii si tratamente la diversi medici ginecologi dar fara nici un rezultat.Ce-mi sugerati pentru ca mi s-a dat viata cu totul peste cap?
Multumesc,
Am si eu o problema de ceva timp ca urmare a folosirii unui gel vaginal din comert care a avut ca si consecinte ulterioare un prurit intens, durere la contact si un disconfort permanent in zona genitala.Am facut nenumarate investigatii si tratamente la diversi medici ginecologi dar fara nici un rezultat.Ce-mi sugerati pentru ca mi s-a dat viata cu totul peste cap?
Multumesc,
2 comentarii
Ce a aratat ultimul PAP si analiza secretiei? Facute dupa ce ti-au aparut aceste simptome, zici ca ti-ai facut nenumarate investigatii si e foarte important.
Ultimul papanicolau a scos in evidenta displazie agravata de col CIN // - /// si ca urmare am suferit o histerectomie totala dar eu cred si sustin ca toate mi se trag de la ceea ce am scris in mesajul anterior dovada ca toate acele probleme cu care ma confruntam au ramas si-mi dau mari batai de cap.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite in zona genitala...help
- 3ovule si virgina
- 8Nu stiu ce este?
- 3pete rosii in zona pubiana
- 4problema in zona genitala
- 3infectie zona genitala
- 0problema in zona genitala
- 3dureri zona genitala si spate
- 6Am luat tratament pt micoza... partenerul nu trebuie sa ia nimic?
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 4probleme zona intima
- 7mancarimi in zona genitala
- 2Durere in zona genitala
- 0Inflamare a zonei genitale
- 26Usturimi zona genitala
- 3Ajutor! Vagin
- 8Rani intre vulva si perineu
- 2Posibil ceva boală de piele?!
Mai multe informații despre: zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: