Ajutor diagnosticare, la ce doctor sa merg ?

03-01-2020
Marian Stanescu
Nu este medic/terapeut
Marian Stanescu
Am 38 de ani si totul a inceput cu niste simptome asemanatoare racelii exceptand fara febra si nas infundat. Am frisoane/amorteli/furnicaturi nu stiu cum sa le descriu exact, pe picioare si maini, urmate la inceput si de transpiratii reci, am slabit 7kg ca nu mai am pofta de mancare, am insomnii dorm cu diazepam. Analize tiroida sunt ok, am avut tensiune mare am luat ceva pastile, glicemia e un prediabet de 113 pe stomacul gol, ma stiu cu colesterol 260 si trigliceride mari de ani de zile, nu am tinut dieta si nu am prea facut miscare sunt sedentar. Starile imi afecteaza viata de o luna, nu am nimic infectii in sange de nici o natura, hiv, hepatite etc facute la zi. Singurele mele optiuni ar fi la un rmn si un neurolog sau eventual si un endocrinolog pt alte analize la alte glande in afara de tiroida. Va rog un sfat sau o parere catre cine sa.ma indrept, am slabit ft mult, am insomnii, nu am pofta de mancare si deja imi afecteaza viata de zi cu zi.
2 comentarii
0
04-01-2020, ora 14:07
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Mergeți la un doctor psihiatru, poate fi ceva pe fond psihic, atat timp cat toate investigațiile medicale au iesit in parametri.
0
04-01-2020, ora 16:20
Marian Stanescu
Nu este medic/terapeut
Marian Stanescu
Nu se explica de ce mi-a scazut atat de mult apetitul de mancare, nu am avut factori declansatori sau de vreun stres mai mare decat normal. Si furnicaturile in maini si picioare in fiecare dimineata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.