AJUTOR ! Sunt in strainatate !! AMETELI PUTERNICE.. INSOLATIE sau altceva?

05-08-2014
andreb
Nu este medic/terapeut
andreb
Buna !

Ma simt foarte, foarte rau. Zilele trecute am fost la mare, iar dupa 3 zile, mi s-a facut foarte rau. Am avut dureri in capul pieptului, arsuri, delir noaptea, ameteli puternice, aproape ca ametesc cu ochii deschisi, si adorm fara sa vreau din cauza ametelilor numai pot tine ochii deschisi, simt ca si cum se invarte cu mine pamantul ca intr-un carusel, si dureri de cap.De asemenea, imi simt corpul greu..Am avut si greata si stari de voma dar nu am vomitat.

Am fost diagnostica si cu anxietate acum o luna, nu stiu daca are legatura, si am mai avut dureri in capul pieptului..

Poate fi insolatie? ar fi deja a 3 zi, n-am tratat-o in vreun fel, si n-am exagerat cu soarele.. acum sunt in strainatate, dar sunt speriata... Ametesc foarte rau si nu stiu de ce.. Pe autostrada, fara motiv am tipat la tatal meu care sofa pe motiv ca intra in el..

de asemenea, am avut si noduri in gat, in perioada in care am avut si dureri in capul pieptului, si la cele de mai sus, se pot adauga si arsuri dar nu foarte puternice zilele acestea.. si pot zice ca si convulsii, si vorbeam noapteaiar dimineata nu puteam sa mi amintesc ce am spus...si o obozseala excesiva...
Acum 2-3 saptamani, precizez si ca m-a durut urechea stanga 2-3 zile...

Ma puteti ajuta va rog? acum sunt in grecia, nu am incredere in doctorii de aici, dati-mi un sfat va rog !
1 comentarii
0
07-08-2014, ora 11:23
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Cel mai bine ar fi sa consulti un doctor in cazul asta, ar putea fi si insolatie sau s-ar putea datora altor probleme.
Anxietatea ar putea sa aiba si ea legatura, sa apara prima data o stare de rau datorita expunerii indelungate la soare, dupa care sa amplifici simptomele interpretand senzatiile ca ceva grav. Important este sa nu te ingrijorezi pana nu are rost sa te ingrijorezi, s-ar putea sa nu fie nimic grav. Daca te ingrijorezi nu te va ajuta cu nimic.
Totusi iti recomand inca o data sa consulti un medic, pentru a clarifica daca problemele tale se datoreaza unor factori psihologici, fizici sau combinati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul