am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?

pana acuma am folosit k metoda d contraceptie prezervativul si nu am avut probleme.de o luna am inceput sa folosesc metoda coitus interuptus deoarece partenerul pare foarte sigur p el si mi-a si demonstrat acest lucru prin faptul k menstruatia mi-a venit normal.totusi as vrea sa folosesc si alta metoda d contraceptie...mentionez k am 18 ani.ce-mi recomandatzi??
2 comentarii

La 18 ani, în cazul în care aveţi un singur partener, vă recomand metodele naturale de contracepţie. Nu vă bazaţi pe coitus interuptus. Aţi întâlnit mulţi bărbaţi care să nu fie siguri pe ei, mai ales în materie de sex ?

poi sincer toti s cred atotstiutori...tocmai d asta nu ma bazez prea mult p aceasta metoda.as vrea sa incerc o alta metoda...insa nu stiu kre ar fi cea mai potrivita.dumneavoastra c m-ati sfatui??

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7relatii sexuale in timpul menstruatiei
- 4Metode de conceptie
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 8nu am simtit nimic!
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 3metoda de contraceptie potrivita
- 3sunt schimbari la o adolescenta dupa ce isi incepe viata sexuala?
- 6Urgent si un raspun cat se poate de adevarat: Cat de bune si eficiente sunt ovulele Contracept M?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 3metode de contraceptie sigure
- 9prima data ca niciodata...:((X(
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 0ovule contraceptive
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: